Boom Koelreuteria paniculata Blazenboom, afhaalprijs (wordt niet bezorgd)

€ 149,00
Niet op voorraad
SKU
DROP8149900041051

Koelreuteria paniculata Blazenboom ongeveer 3 meter en een omtrek van ongeveer 12-14 cm. Een kleine tot middelgrote boom met grote sierwaarde in ieder seizoen. Gele bloempluimen in het voorjaar, een opvallende kleur in de herfst en mooie vruchten in de winter. De boom wordt met kluit op afspraak geleverd in de periode van begin november tot half april. Er kunnen grote kwaliteitsverschillen tussen bomen zitten, die op de foto niet altijd zichtbaar zijn. Alle bomen worden ingekocht bij Boomkwekerij Van den Berk en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit. Op alle bomen geldt een groeigarantie van twintig jaar, mits de boom naar behoren is gepland en is verzorgd. Doordat de bomen altijd van A-kwaliteit zijn, kan de prijs soms hoger zijn dan bij andere aanbieders op het internet. Vanaf heden bezorgen wij deze bomen niet meer aan huis, dit is een afhaalprijs bij de weker, na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons het afhaal adres.

Koelreuteria paniculata Blazenboom

Wilt u een prachtige boom in uw tuin? Dat kan nu gemakkelijk en goedkoop bij Warentuin! De blazenboom dankt zijn naam aan de blaasvormige vruchten die in het najaar ontstaan en vaak lang aan de boom blijven hangen. In de herfst zijn ze eerst oranje waarna ze, wanneer het blad afvalt verdrogen en tot ver in de winter zichtbaar blijven. Koelreuteria is een zomerbloeier en bloeit in juli/augustus met talrijke kleine, gele bloemen die in pluimen van circa 30 cm. staan. De pluimen zijn open en los van structuur en de bloei van is rijker naarmate de zomer warmer is. De bladeren zijn gelobt en verkleuren in het najaar van geel tot oranje. De blazenboom wordt normaliter 5-10 meter hoog en staat het liefst op een beschutte plaats. De stamhoogte is ongeveer 200 cm.

Wij leveren A-kwaliteit! 20 jaar garantie!
Er zitten grote kwaliteitsverschillen tussen bomen, die op de foto niet altijd zichtbaar zijn. Warentuin verkoopt A-kwaliteit bomen die wij inkopen bij de grootste bomenkweker van Nederland, Boomkwekerij Van den Berk. Boomkwekerij Van den Berk staat bekend om zijn grote projecten wereldwijd. Zo hebben zij onder meer bomen geleverd bij het Louvre in Parijs en bij de Olympische Spelen in Londen. Wij geven op al onze bomen een groeigarantie van twintig jaar, mits de boom naar behoren is gepland, goed is verzorgd en de oorzaak is te verwijten aan de kwaliteit van de boom. Warentuin verkoopt geen B- of C-kwaliteitsbomen. Hierdoor kunnen onze bomen in sommige gevallen duurder zijn dan bomen van andere aanbieders op het internet. Echter leveren en garanderen wij A-kwaliteit!

Bezorging & verzorging
Na het plaatsten van de bestelling wordt telefonisch een afspraak met u gemaakt. De boom wordt met kluit in een net geleverd en is leverbaar in de periode van begin november tot half april. De boom dient met kluit en net geplant te worden, meer informatie over bomen planten vindt u hier. De boom is in verschillende maten verkrijgbaar. De gewenste maat kunt u selecteren tijdens het bestelproces. De hoofdfoto kan afwijken van de geleverde boom, omdat deze in verschillende maten verkrijgbaar is. Alle bomen worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten! Vanaf heden bezorgen wij deze bomen niet meer aan huis, dit is een afhaalprijs bij de weker, na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons het afhaal adres. Bij vragen neem contact op met onze klantenservice@warentuin.nl

Meer informatie
Naam Boom Koelreuteria paniculata Blazenboom, afhaalprijs (wordt niet bezorgd)
SKU DROP8149900041051
Belangrijke informatie Over planten
Leuke informatie Bomen online kopen
Manier van leveren (bezorgkosten) Dropshipping - gratis bezorgd
Levertijd Dit product wordt voor u speciaal besteld bij de leverancier. minimale levertijd 2 weken
Merk Van den Berk Boomkwekerijen
Geschikt voor binnen/buiten Buiten
Fabrieksgarantie in maanden 6
Herkomst Nederland
Keurmerk Groenkeur
Kleur uitgebreid Geel
Standplaats plant Half zon - half schaduw
Winterhard Plant is winterhard
Extra eigenschap/meerwaarde Drachtboom voor bijen
Bladhoudend Bladverliezend
Bloeiperiode Juli, Augustus
Naam planten soort Koelreuteria paniculata
Plantperiode Januari, Februari, Maart, April, November, December
Soort plant Boom/struik
Stamhoogte in cm 200
Stamomtrek in cm 13
Type plant Bomen
Plantverzorging Eerste twee jaar water geven in voorjaar en zomer
Hoogte in cm 300
Gewicht in kg 50
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top