Boompje Olijfwilg Halfst. 90 cm stam Elaeagnus Ebbingei CO 20 Warentuin Natuurlijk Vorige Boompje Olijfwilg Halfst. 90 cm stam Elaeagnus Ebbingei CO 20 Warentuin Natuurlijk

Boompje Perzische Slaapboom Halfst. 90 cm stam Albizia Julibrissin Summer Chocolate Warentuin Natuurlijk

Speciale prijs € 66,39 Normale prijs € 82,99
Niet op voorraad
SKU
DROP6144561335700

Albizia jul. Summer Chocolate. Deze Perzische Slaapboom is een prachtig boompje van Warentuin Natuurlijk. Deze boom is een halfstam met 90 cm stamhoogte. De etiketfoto weergeeft hoe de boom eruitziet wanneer hij groter is. Bomen en struiken zijn levende producten en kunnen daarom afwijken van de foto. Alle genoemde maten zijn indicatie maten, de daadwerkelijke maat kan altijd afwijken, aangezien het om een levend boompje gaat.

Albizia jul. Summer Chocolate

Op zoek naar een mooie boom of struik? Uw tuin wordt nog mooier met een boom of struik van Warentuin Natuurlijk! Halfstam 90 cm stamhoogte. Groeivorm: Een brede horizontale groeiwijze. Blad: Dubbel geveerd rood blad, bladverliezend Bloei en bloeitijd: Lichtroze bloem, jul.-aug. Vrucht: Peulvruchten Speciale Sierwaarde: De bloem en het slapen van de blaadjes. Standplaats: Zon of half schaduw Grondsoort: Geschikt voor iedere grondsoort. Verzorging: Licht of niet snoeien na de vorst. Het planten: Met een kluit: kluit 10 minuten in water dompelen. Maak een plantgat van minimaal 2x de breedte en de hoogte van de pot. Meng potgrond in het plantgat. Plaats, indien nodig, een boompaal in het plantgat. Verwijder de plastic pot. Verteerbare pot met netje niet verwijderen. Een vaste kluit los maken. Plaats de potkluit in het plantgat. De bovenkant van de kluit gelijk houden met de grond. Trap de aanvulgrond stevig aan. Hierna flink watergeven. Na het planten bemesten met gedroogde stalmest of kunstmest op de grond rond de stam. Het eerste groeiseizoen, van april tot eind juli, iedere week watergeven. Planten met kale wortel: de wortels enige uren water laten opzuigen en de plant met natte wortels planten. De etiketfoto weergeeft hoe de boom eruitziet wanneer hij groter is. Bomen en struiken zijn levende producten en kunnen daarom afwijken van de foto. Alle genoemde maten zijn indicatie maten, de daadwerkelijke maat kan altijd afwijken, aangezien het om een levend boompje gaat. Interesse? Koop deze Boompje Perzische Slaapboom Halfstam 90 cm stamhoogte Albizia Julibrissin Summer Chocolate Warentuin Natuurlijk gemakkelijk online!

Meer informatie
Naam Boompje Perzische Slaapboom Halfst. 90 cm stam Albizia Julibrissin Summer Chocolate Warentuin Natuurlijk
SKU DROP6144561335700
Manier van leveren (bezorgkosten) Extra bezorg- of servicekosten - gratis bezorgd vanaf €300. daaronder €11.99 bezorgkosten (België altijd 23.98)
Levertijd Hou rekening met minimaal 5 werkdagen
Merk Warentuin Natuurlijk
Geschikt voor binnen/buiten Buiten
Fabrieksgarantie in maanden 3
Standplaats plant Half zon - half schaduw
Winterhard Plant kan lichte vorst verdragen
Bladhoudend Bladverliezend
Naam planten soort Fabaceae
Soort plant Boom/struik
Stamhoogte in cm 90
Type plant Bomen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Je kunt alleen een nieuwe vraag stellen als je bent ingelogd.
To Top