Muurkas Broadway 84 groen gecoat van polycarbonaat 6mm Vorige Muurkas Broadway 84 groen gecoat van polycarbonaat 6mm

Muurkas Broadway 84 zwart gecoat van polycarbonaat 6mm

€ 1.994,99
Op voorraad
SKU
DROP8719214380946

Broadway 84, zwart gecoat, polycarbonaat 6mm. Het artikel Broadway 84, zwart gecoat, polycarbonaat 6 mm is een fantastische muurkas van Eden.

Broadway 84, zwart gecoat, polycarbonaat 6mm

Bij Warentuin vindt u alles wat u voor uw tuinkas nodig heeft, natuurlijk alleen van topmerken als Eden. Het artikel Broadway 84, zwart gecoat, polycarbonaat 6 mm is een fantastische muurkas van Eden. De Broadway is een muurkas met een optimaal gebruiksgemak, eigentijdse vormgeving en heeft een elegante uitstraling. Dit muurmodel is leverbaar in 3 verschillende maatvoeringen, met een oppervlakte van 3,4 m2 oplopend tot 7,2 m2 en stelt als enige voorwaarde een beschikbare en stevige muur. De solide aluminium constructie kan zowel in een blanke, zwarte, als groen gecoate uitvoering worden geleverd. De dubbele drempelloze schuifdeur met slot bevindt zich, in tegenstelling tot veel andere muurkassen, op de lengtezijde van de kas. De Broadway biedt keuze uit twee soorten afdichting: 3 mm dik veiligheidsglas (lange ruiten) of 6 mm polycarbonaat. Zowel bij veiligheidsglas als polycarbonaat, wordt de afdichting gefixeerd met kunststof beglazingsstrips. Een goede beluchting is van levensbelang in de kas. Daarom is de Broadway voorzien van 1 dakraam in model 84 86 en 2 dakramen in het grootste model: 126. Voor optimaal gebruiksgemak wordt het gebruik van een automatische raamopener geadviseerd. Deze raamopeners zijn temperatuurgevoelig en openen of sluiten het dakraam automatisch. Voor een stabiele en sterke basis is een funderingsrand noodzakelijk. De Broadway muurkas wordt standaard (gratis) geleverd met een aluminium funderingsrand van 8 cm hoog. Indien u kiest voor een zwart of donkergroen gecoate kas wordt ook de fundering in deze kleur meegeleverd. De afmetingen van dit artikel zijn 132x256x233 cm. De goothoogte is 194 cm. De oppervlakte bedraagt 3,4 m2.

Meer informatie
Naam Muurkas Broadway 84 zwart gecoat van polycarbonaat 6mm
SKU DROP8719214380946
Leuke informatie Royalwell kassen
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Levertijd Dit product heeft een levertijd van minimaal 1 week
Merk Royal Well
Serie Eden
Fabrieksgarantie in maanden 60
Kleur uitgebreid Aluminium, Zwart
Materiaal Aluminium
Extra eigenschap/meerwaarde Rug is niet verstelbaar
Lengte in cm 132
Breedte in cm 256
Hoogte in cm 233
Gewicht in kg 140
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top