Gleditsia triacanthos Skyline, Valse christusdoorn, 4 meter, Van den Berk Vorige Gleditsia triacanthos Skyline, Valse christusdoorn, 4 meter, Van den Berk

Gleditsia triacanthos Skyline, Valse christusdoorn, 4,5 meter, Van den Berk

€ 344,39
Niet op voorraad
SKU
DROP8149900041044

Gleditsia triacanthos Skyline Valse christusdoorn ongeveer 4,5 meter. Sierlijke boom met frisgroene fijne blaadjes. Gleditsia is ook een goede drachtboom voor bijen.

Gleditsia triacanthos Skyline Valse christusdoorn ongeveer 4,5 meter

Wilt u een prachtige boom in uw tuin? Dat kan nu gemakkelijk en goedkoop bij Warentuin! Gleditsia is een middelgrote tot grote boom die van oorsprong uit Noord-Amerika komt. De boom heeft iets frivools door de vele kleine, frisgroene deelblaadjes die aan lange bladstelen zitten. Een valse Christusdoorn heeft gewoonlijk enorme doorns maar de cultivar Skyline is doornloos. Deze cultivar krijgt in tegenstelling tot de soort ook nauwelijks vruchten en heeft een goede doorgaande stam waardoor een mooie compacte kroonvorm ontstaat. De boom kan 15 tot 20 meter hoog worden en maximaal 8 meter breed. De herfstkleur is goudgeel. Gleditisia stelt niet veel eisen aan de bodem en groeit op bijna iedere grond. De boom is goed windbestendig. Sierlijke boom met frisgroene fijne blaadjes. Gleditsia is ook een goede drachtboom voor bijen. Let op; de foto’s geven een beeld van de groeiwijze van de soort, maar zijn niet in alle gevallen representatief voor de te leveren maat. Na het plaatsten van de bestelling wordt telefonisch een afspraak met u gemaakt houd rekening met een levertijd van minimaal 2 weken. De boom wordt met de kluit in een net geleverd en worden enkel in de periode van begin november tot half april geleverd. Deze boom heeft een hoogte van ongeveer 450 cm, de stamomtrek is 18 tot 20 cm en de stamhoogte is ongeveer 200 cm. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten!

Meer informatie
Naam Gleditsia triacanthos Skyline, Valse christusdoorn, 4,5 meter, Van den Berk
SKU DROP8149900041044
Belangrijke informatie Over planten
Leuke informatie Bomen online kopen
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Levertijd Wij nemen telefonisch of via de mail contact met u op voor een leverdatum
Merk Van den Berk Boomkwekerijen
Geschikt voor binnen/buiten Buiten
Fabrieksgarantie in maanden 6
Herkomst Nederland
Keurmerk Groenkeur
Kleur uitgebreid Groen
Standplaats plant Half zon - half schaduw
Winterhard Plant is winterhard
Extra eigenschap/meerwaarde Drachtboom voor bijen
Bladhoudend Bladverliezend
Naam planten soort Gleditsia triacanthos
Plantperiode Januari, Februari, Maart, April, November, December
Soort plant Boom/struik
Stamhoogte in cm 200
Stamomtrek in cm 19
Type plant Bomen
Plantverzorging Eerste twee jaar water geven in voorjaar en zomer
Hoogte in cm 450
Gewicht in kg 150
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top