Verschralingszand 1m3 Kuub BigBag Warentuin Collection Vorige Verschralingszand 1m3 Kuub BigBag Warentuin Collection

Grof zand 1m3 Kuub BigBag Warentuin Collection

Speciale prijs € 139,99 Normale prijs € 170,00
Niet op voorraad
SKU
DROP6144561334341

Dit Grof zand van de speciale Warentuin Collection kent een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Het product wordt geleverd in 1 BigBag met een omvang van 1 m3. Uw bestelling wordt geleverd op de straat voor de deur tot waar de vrachtwagen kan komen. De inhoud van de BigBag is veerkrachtig, dit betekent dat de hoeveelheid minder kan lijken omdat de inhoud door het gewicht in elkaar gedrukt is. Het volume wordt door ons bepaald aan de hand van de EU-methode een Europeese voorgeschreven norm. U kunt dus niet de maten van de BigBag als uitgangspunt nemen om het volume te bepalen.

Grof zand

Bij Warentuin krijgt u alles voor uw tuin tegen een lage prijs. Dit is bij uitstek het geval bij dit product van de Warentuin Collection. Het product wordt geleverd in 1 BigBag met een omvang van 1 m3. Uw bestelling wordt geleverd op de straat voor de deur tot waar de vrachtwagen kan komen. De inhoud van de BigBag is veerkrachtig, dit betekent dat de hoeveelheid minder kan lijken omdat de inhoud door het gewicht in elkaar gedrukt is. Het volume wordt door ons bepaald aan de hand van de EU-methode een Europeese voorgeschreven norm. U kunt dus niet de maten van de BigBag als uitgangspunt nemen om het volume te bepalen. De natuurlijke zandsoort drainagezand heeft goede waterdoorlatende eigenschappen en valt door zijn structuur onder de categorie grof zand. Drainagezand wordt net als verschralingszand soms ingezet om kleigronden en andere zware grondsoorten te verschralen. Daarnaast wordt het vaak gebruikt als onderlaag voor paardenbakken en kan het worden aangebracht rond drainageslangen om de grond droog te houden. Dit soort zand is echter niet geschikt voor normaal gebruik onder bestrating omdat het niet is te verdichten. Hiervoor kan beter straatzand worden gebruikt.

Meer informatie
Naam Grof zand 1m3 Kuub BigBag Warentuin Collection
SKU DROP6144561334341
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Levertijd Dit product heeft een levertijd van minimaal 1 week
Merk Warentuin Collection
Geschikt voor binnen/buiten Buiten
Fabrieksgarantie in maanden 3
Extra eigenschap/meerwaarde Rug is niet verstelbaar
Volume of inhoud in liter 1000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Je kunt alleen een nieuwe vraag stellen als je bent ingelogd.
To Top