Champost 1m3 Kuub BigBag Warentuin Collection Vorige Champost 1m3 Kuub BigBag Warentuin Collection

Houtsnippers 1m3 Kuub BigBag Warentuin Collection

Special Price € 139,99 Regular Price € 170,00
Niet op voorraad
SKU
DROP6144561334349

Deze Houtsnippers van de speciale Warentuin Collection kent een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Het product wordt geleverd in 1 BigBag met een omvang van 1 m3. Uw bestelling wordt geleverd op de straat voor de deur tot waar de vrachtwagen kan komen. De inhoud van de BigBag is veerkrachtig, dit betekent dat de hoeveelheid minder kan lijken omdat de inhoud door het gewicht in elkaar gedrukt is. Het volume wordt door ons bepaald aan de hand van de EU-methode een Europeese voorgeschreven norm. U kunt dus niet de maten van de BigBag als uitgangspunt nemen om het volume te bepalen.

Houtsnippers

Bij Warentuin krijgt u alles voor uw tuin tegen een lage prijs. Dit is bij uitstek het geval bij dit product van de Warentuin Collection. Het product wordt geleverd in 1 BigBag met een omvang van 1 m3. Uw bestelling wordt geleverd op de straat voor de deur tot waar de vrachtwagen kan komen. De inhoud van de BigBag is veerkrachtig, dit betekent dat de hoeveelheid minder kan lijken omdat de inhoud door het gewicht in elkaar gedrukt is. Het volume wordt door ons bepaald aan de hand van de EU-methode een Europeese voorgeschreven norm. U kunt dus niet de maten van de BigBag als uitgangspunt nemen om het volume te bepalen. Houtsnippers zijn simpelweg gemalen boomtakken die onder andere kunnen worden gebruikt bij het aanleggen van een looppad. Om te voorkomen dat de grond achter nieuw gemaakte schoeiingen wegspoelt, worden houtsnippers in dit soort situaties vaak gebruikt als demping materiaal. Naast een mooie uitstraling zorgen houtsnippers er ook voor dat de grond waarop deze worden verspreid, minder snel uitdroogt. Dit is erg goed voor de planten terwijl de houtsnippers tegelijkertijd ook de groei van onkruid in de tuin beperken.

Meer informatie
Naam Houtsnippers 1m3 Kuub BigBag Warentuin Collection
SKU DROP6144561334349
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet/vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700, daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd €59.99)
Levertijd Circa 2 weken
Merk Warentuin Collection
Geschikt voor binnen/buiten Buiten
Fabrieksgarantie in maanden 3
Volume of inhoud in liter ± 1000
Schrijf je eigen review
Schrijf een reviewHoutsnippers 1m3 Kuub BigBag Warentuin Collection
Blogs Klantenservice Dit is warentuin Veelgestelde vragen
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
Naar boven