Foliehoes Cover Maxi Tomato Galva Vorige Foliehoes Cover Maxi Tomato Galva

Foliekas Maxi Tomato Galva

€ 108,99
Niet op voorraad
SKU
DROP8718226339188

Maxi Tomato Galva. Het artikel Maxi Tomato Galva is een fantastische foliekas van Royal Well.

Maxi Tomato Galva

Bij Warentuin vindt u alles wat u voor uw tuinkas nodig heeft, natuurlijk alleen van topmerken als Royal Well. Het artikel Maxi Tomato Galva is een fantastische foliekas van Royal Well. De Maxi Tomato Galva is een ruime foliekas en perfect geschikt voor plaatsing in de (moes)tuin. Deze foliekas bestaat uit een solide frame van verzinkte stalen buizen ø 25 mm, die met elkaar worden verbonden door stalen koppelstukken. Een uitstekende waterafloop is gegarandeerd door de halfronde dakconstructie. Het geheel wordt overspannen met een frisgroene UV-bestendige en gewapende foliehoes (PE 170 gr/m2) dat een diffuus groeilicht doorlaat. Toegang tot de Maxi Tomato Galva wordt verleend door 2 oprolbare ritsopeningen. Een optimale beluchting van de kas is gegarandeerd door de 4 afsluitbare horrengaasramen, 1 aan beide korte zijden en 2 stuks op de achterzijde van de kas. Verankering van de kas aan de ondergrond gebeurd met behulp van scheerlijnen, stalen grondpennen en door het ingraven van een 25 cm lange folieflap. De hoogte van de Maxi Tomato Galva maakt deze foliekas geschikt voor klimmende gewassen, zoals tomaten, augurken en komkommers. De afmetingen van dit artikel zijn 100x200x180 cm. De goothoogte is 150 cm. De oppervlakte bedraagt 2 m2.

Meer informatie
Naam Foliekas Maxi Tomato Galva
SKU DROP8718226339188
Leuke informatie Oogsten uit eigen tuin, moestuin tips
Manier van leveren (bezorgkosten) Extra bezorg- of servicekosten - gratis bezorgd vanaf €300. daaronder €11.99 bezorgkosten (België altijd 23.98)
Levertijd Hou rekening met minimaal 5 werkdagen
Merk Slim Kweken
Serie Royal well
Fabrieksgarantie in maanden 24
Materiaal Staal
Extra eigenschap/meerwaarde Rug is niet verstelbaar
Lengte in cm 100
Breedte in cm 200
Hoogte in cm 180
Gewicht in kg 21
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Je kunt alleen een nieuwe vraag stellen als je bent ingelogd.
To Top