Slakkenlokdoos navulling 3 x 50 ml ECOstyle Vorige Slakkenlokdoos navulling 3 x 50 ml ECOstyle

Slakkenkorrels 500 gram ECOStyle

€ 9,89
Op voorraad
SKU
SCAN8711731351126

Escar Go 500 g. Escar-Go is een 100 procent natuurlijk product voor effectieve bestrijding van slakken. Met respect voor mensen, huisdieren, vogels en egels.

Escar Go 500 g

Uw tuin zal optimaal in bloei staan dankzij de slakkenkorrels van Warentuin. Escar-Go is het 100 procent natuurlijke product in korrelvorm om slakken te bestrijden. Wanneer de slakken van Escar-Go eten, zal dit onmiddellijk tot vraatstop leiden. De slak trekt zich terug in zijn schuilplaats en keert niet meer terug. U vindt geen slijmerige resten van de slak in uw tuin of rondom de planten. Escar-Go is onschadelijk voor (huis)dieren, egels en vogels. De natuurlijke vijanden van de slak worden gespaard. Dit ECOstyle-product is toegelaten in de biologische land- en tuinbouw. Escar-Go toepassen als de jonge planten (slaplanten, hosta s etc.) net boven de grond uit komen en gedurende het tuinseizoen bij slakkenvraat. De inhoud van het pakket is 500 gram.

Meer informatie
Naam Slakkenkorrels 500 gram ECOStyle
SKU SCAN8711731351126
Belangrijke informatie Over bestrijdingsmiddelen
Leuke informatie Bestrijding volgens het boekje, slakken plaag
Manier van leveren (bezorgkosten) Pakketzending - gratis bezorgd vanaf €75. daaronder €6.99 bezorgkosten (België altijd 13.98)
Levertijd Circa 3 werkdagen. m.u.v. hoge aantallen
Merk ECOStyle
Geschikt voor binnen/buiten Buiten
Milieuvriendelijk Is milieuvriendelijk
Welk probleem heeft u? Slakken
Lengte in cm 45
Breedte in cm 105
Hoogte in cm 180
Gewicht in kg 0.57
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top