Tafel Douglas 200 x 100 cm Onderstel Dubbele U Carpentier Vorige Tafel Douglas 200 x 100 cm Onderstel Dubbele U Carpentier

Tafel Douglas 250 x 100 cm Onderstel Dubbele U Carpentier

€ 599,99
Niet op voorraad
SKU
DROP6144561335391

Tafel Douglas 250 x 100 cm Onderstel Dubbele U Carpentier bestaat uit tafelblad van Douglas en een onderstel van gecoat metaal. De breedte van het blad varieert tussen de 85 en 110 cm, de lengte is 250 cm en 5 cm dik. Het blad is tweezijdig geschaafd en teruggedroogd. Het tafelblad wordt geleverd in 2 losse delen. Bij beschadiging aan het materiaal van het onderstel kunnen er roestplekken ontstaan. Het materiaal is gegalvaniseerd staal en daarna gepoedercoat. Ieder blad is uniek, telkens een ander plakje van de boom, op sommige stukken blijft het schors zitten. Door zon, kou en regen kunnen er scheuren ontstaan dat hoort bij hout.

Tafel Douglas 250 x 100 cm Onderstel Dubbele U

Deze mooie tafel heeft een blad gemaakt van Douglas hout en een onderstel gemaakt van zwart gecoat metaal. Het tafelblad is 50 mm dik, 250 cm lang en de totale breedte van het blad kan variëren tussen de 85 en 110 cm. Het blad is tweezijdig geschaafd en teruggedroogd. Het kan zijn dat het schors nog aan het blad zit en het blad is ook onbehandeld, wel zijn de zijkanten schoongeborsteld. Door weersinvloeden kunnen er scheuren ontstaan in het hout. Het tafelblad wordt geleverd in 2 losse delen. Het onderstel is geschikt voor buiten door het gecoatte metaal. het onderstel is 73 cm hoog. Bij beschadiging aan het materiaal van het onderstel kunnen er roestplekken ontstaan. Het materiaal is gegalvaniseerd staal en daarna gepoedercoat. Het blad is niet voorgeboord, u kunt zelf bepalen waar u het onderstel plaatst. Soms wil men het onderstel helemaal aan de buitenkant en een ander wat meer naar binnen. Met een klein boortje voorboren en daarna goed vastzetten. Ieder blad is uniek, telkens een ander plakje van de boom, op sommige stukken blijft het schors zitten. Door zon, kou en regen kunnen er scheuren ontstaan dat hoort bij hout. Hout verkleurd, zowel blank hout, douglas hout, als geïmpregneerd hout wordt op den duur grijs, behandelen is het beste.

Meer informatie
Naam Tafel Douglas 250 x 100 cm Onderstel Dubbele U Carpentier
SKU DROP6144561335391
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Levertijd Dit product heeft een levertijd van minimaal 1 week
Merk Carpentier
Fabrieksgarantie in maanden 12
Materiaal Douglas hout, Gecoat ijzer
Extra eigenschap/meerwaarde Rug is niet verstelbaar
Lengte in cm ± 250
Hoogte in cm ± 78
Schrijf uw eigen review
Write a ReviewTafel Douglas 250 x 100 cm Onderstel Dubbele U Carpentier
Blogs Klantenservice Dit is warentuin Veelgestelde vragen
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top