Anti-Slakkenband 3x500 cm koper Bellissa Meuwissen Agro Vorige Anti-Slakkenband 3x500 cm koper Bellissa Meuwissen Agro

Aaltjes tegen slakken 40m2 ECOstyle

Speciale prijs € 31,31 Normale prijs € 34,79
Op voorraad
SKU
THEM8711731029230

De aaltjes tegen slakken zijn geschikt voor de effectieve bestrijding van slakken in de tuin. Dit product is bedoeld om buiten te gebruiken. Aaltjes is een levend product. Aaltjes wordt binnen ongeveer drie werkdagen per post bij u bezorgd. Een langere zendtijd heeft geen invloed op het product, behalve als de temperatuur extreem hoog is.

Aaltjes tegen slakken 40m2 ECOstyle

Bent u op zoek naar aaltjes tegen slakken? Bestel deze eenvoudig en goedkoop bij Warentuin! Een slakkenplaag ontstaat al snel, want slakken kunnen zich razendsnel voortplanten. De aaltjes tegen slakken, pakken de slakken al aan in de bodem. Het aaltje dringt de slak binnen via de verdikking op de rug. De aaltjes beginnen zich te vermenigvuldigen, wat te zien is aan de opgezwollen verdikking. Daarna zal de slak stoppen met eten en sterven. De aaltjes gaan vervolgens op zoek naar nieuwe slakken. De aaltjes tegen slakken kunnen worden ingezet bij bodemtemperaturen vanaf 5 °C. Dit product is bedoeld om buiten te gebruiken. Aaltjes is een levend product. Aaltjes wordt binnen ongeveer drie werkdagen per post bij u bezorgd. Een langere zendtijd heeft geen invloed op het product, behalve als de temperatuur extreem hoog is. Aaltjes worden rechtstreeks door de leverancier per brievenbuspost naar u verstuurd. U hoeft dus niet speciaal thuis te blijven wachten op uw pakketje aangezien de aaltjes in de brievenbus past.

Meer informatie
Naam Aaltjes tegen slakken 40m2 ECOstyle
SKU THEM8711731029230
Belangrijke informatie Over bestrijdingsmiddelen
Leuke informatie Bestrijdingstips, Volgens het boekje
Manier van leveren (bezorgkosten) Pakketzending - gratis bezorgd vanaf €75. daaronder €6.99 bezorgkosten (België altijd 13.98)
Levertijd Hou rekening met minimaal 5 werkdagen
Merk ECOStyle Natuurlijke Vijanden
Serie Natuurlijke vijanden
Milieuvriendelijk Ja
Welk probleem heeft u? Slakken
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Je kunt alleen een nieuwe vraag stellen als je bent ingelogd.
To Top