Tuin

Een barbecue kopen die bij je past
BBQ & tuinhaarden

Een barbecue kopen die bij je past

Een barbecue moet bij je passen. Dat klinkt misschien wat gek, maar niet als je je bedenkt dat barbecues in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn. Een gewone houtskoolbarbecue heeft heel andere voordelen dan een keramische of kamado barbecue, een gasbarbecue, of een elektrisch exemplaar. Deze voordelen gaan niet alleen over bijvoorbeeld de vorm en de grootte van de barbecue, maar ook over de smaak van de stukken vlees, vis of groenten die je erop bereidt. Welke barbecue je wanneer het best kunt kiezen? Dat lees je in dit blogbericht.

Lees verder
Low & slow cooking: dé barbecue trend van dit moment
BBQ & tuinhaarden

Low & slow cooking: dé barbecue trend van dit moment

Misschien heb je er al eens van gehoord: slow cooking, om precies te zijn low & slow cooking. Het is dé barbecue trend van dit moment! Bij deze manier van barbecueën laat je je vlees of vis namelijk op een lage temperatuur (van tussen de 70 en de 120 graden Celsius) en heel langzaam (lees: soms wel 5 tot 6 uur!) garen. Behoorlijk tijdrovend dus, maar tegelijk de ultieme uitdaging voor de echte barbecuefan! Lees er meer over in deze blog!

Lees verder
Tuinmeubelen kiezen en onderhouden
Tuin Tuinmeubelen & zonwering

Tuinmeubelen kiezen en onderhouden

Wie zit er in de zomer nu niet lekker buiten? Heerlijk genietend van de zon en dé gelegenheid om gezellig te barbecueën met familie en vrienden. De enige voorwaarde? Een fijne tuinset op je (dak)terras of je balkon. In de vlog vertelt Sep je welke tuinmeubelen je zoal kunt kiezen en geeft hij een aantal belangrijke onderhoud tips. Alle producten uit de vlog zijn natuurlijk ook te vinden en te bestellen in de webshop.

Lees verder
Pagina
To Top