0%

Het is alweer bijna Moederdag, dé dag om je (schoon)moeder, je bonusmoeder of je tweede moeder te laten weten dat je trots op haar bent en om deze powervrouw eens blij te maken met een klein en subtiel cadeau of een groot en uitbundig cadeau. Maar: of je nu flink gaat uitpakken of juist niet, origineel uit de hoek komen blijft lastig. Om je op weg te helpen vind je daarom hieronder een aantal unieke Moederdag cadeau ideeën die zeker in de smaak zullen vallen.

Een geurtje voor haar en het huis

Een geurtje als Moederdag cadeau doet het altijd goed. Koop bijvoorbeeld het geurtje dat je (schoon)moeder, bonusmoeder of tweede moeder vroeger altijd gebruikte en probeer dat, als het niet meer 'gewoon' in de winkel te krijgen is, eens online te vinden. Wedden dat ze verrast zal zijn?

Een keer niet kiezen voor een geurtje vor haarzelf, maar voor het interieur, een huisparfum is ook origineel. Een huisparfum is er in allerlei vormen. Er zijn onder andere setjes geurstokjes, setjes geurstokjes in combinatie met geurkaarsen en diffusers. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Eetbare bloemen (zaden) om later van te genieten

Met aan je (schoon)moeder, je bonusmoeder of je tweede moeder een 'standaard' bos bloemen geven is niets mis, maar van die bos een keer echt iets bijzonders van maken is ook een idee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 'bosje' zelf te kweken eetbare bloemen? Bestel hiervoor een pakketje eetbare bloemenzaden uit onze webshop, pak dit mooi in en doe het haar op Moederdag cadeau.

Vanaf half april kun je de zaden van eetbare bloemen al buiten zaaien - in een pot of in de volle grond. Ze zal gegarandeerd nog de hele zomer van de eetbare bloemen kunnen genieten en ze onder andere kunnen verwerken in allerlei fraaie gerechten!

Een fraaie plant voor binnen of buiten

Een plant voor binnen of buiten aan je (schoon)moeder, je bonusmoeder of je tweede moeder geven is ook anders dan anders. Met een beetje geluk houdt die plant het bovendien nog heel wat Moederdagen vol! Via onze webshop zijn verschillende soorten planten te bestellen die bij haar gegarandeerd een lach op het gezicht zullen toveren. Deze soorten zijn onder te verdelen in binnenplanten en buitenplanten.

Binnenplanten

Binnenplanten ofwel kamerplanten zijn een perfect Moederdagcadeau. Uiteraard zijn er ook weer heel veel verschillende soorten kamerplanten. Met bijvoorbeeld een mediterrane kamerplant als een palm zorg je meteen voor tropische sfeer en met een bloeiende kamerplant als een flamingoplant zorg je direct voor een vrolijke sfeer.

Buitenplanten

Misschien is haar een plant voor buiten cadeau geven niet het eerste waar je aan denkt, maar aangezien de temperaturen in mei al vrij aangenaam zijn en goed zijn om weer eens wat in de tuin te gaan doen, is hiervoor kiezen zeker een prima optie. Ook als je (schoon)moeder, je bonusmoeder of je tweede moeder alleen een balkon of slechts een kleine buitenruimte heeft, blijven er nog genoeg mogelijkheden over.

Een Begonia is een voorbeeld van een mooie buitenplant die gemakkelijk te verzorgen is, het bijna overal goed doet en daarom heel populair is. Een Begonia is niet alleen geschikt om in de vollegrond te planten, maar bijvoorbeeld ook om te verwerken in een verticale tuin of ‘levende muur’. De constructie voor zo’n tuin of muur is weer ideaal om te maken of te kopen voor als er weinig ruimte buiten of alleen een balkon is.

Let er alleen wel op dat het sap van deze plant giftig is en dat je de plant dus het best uit de buurt van kleine kinderen of huisdieren kunt houden. 

Handige, kleurrijke, stijlvolle tuinierspullen

Ligt de (bloemen)tuin van je (schoon)moeder, bonusmoeder of tweede moeder er altijd fantastisch bij of woont ze praktisch in de moestuin? Dan doe je haar zeker plezier met het handige tuingereedschap van Velleman of een comfortabel tuinknielkussen van Talen Tools in allerlei vrolijke kleuren. Met een mooi paar tuinhandschoenen van Kixx, een nieuw paar tuinlaarzen en misschien nog een leuke oogstmand zorg je er daarnaast nog voor dat  ze er tijdens het tuinieren heel stijlvol uitziet!

Een vrolijkmakende, kunstige zonnevanger

Houdt je (schoon)moeder, je bonusmoeder of je tweede moeder van de zon of verdient ze een beetje zon? Dan zijn de zonnevangers van Cazador-Del-Sol ideaal voor haar! De zonnevangers van Cazador-Del-Sol zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren (als blauwgeel en rood), maten (van 8 tot 20 cm) en kunstige vormen (waaronder abstracte vormen en bloemvormen).

Cazador Del Sol zonnevangers zijn gemaakt van solide Acrylglas op een flexibele metalen steel die meebeweegt met de wind. De schijf, abstracte vorm of bloemvorm bundelt het daglicht dat op de schijf, de abstracte vorm of de bloemvorm valt en straalt dit aan de rand weer uit. Zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht wordt op daarbij omgezet in een warme, krachtige lichtbron. Op die manier krijg je vrijwel direct een zonnig gevoel, ook als de zon het een keer laat afweten of ondergaat. Sterker nog: juist bij het vallen van de avond ontstaat een mystiek schouwspel dat van zonnevangers ook op sombere en winterse dagen zonnige blijkvangers maakt.

In tegenstelling tot wat je misschien nu denkt, zijn Cazador-del-Sol zonnevangers, behalve buiten (in je tuin of op je balkon), ook binnen te gebruiken. Binnen kun je de zonnevangers afhankelijk van het ontwerp ofwel ergens ophangen (bijvoorbeeld voor het raam) ofwel ergens neerzetten (bijvoorbeeld op tafel).

Enkele Moederdag cadeaus, verkrijgbaar bij Warentuin:

Jouw Moederdag cadeau online shoppen

Shop je jouw Moederdag cadeau online bij Warentuin, dan je profiteren van het gemak dat dit thuis wordt gestuurd. Je bent dus geen tijd kwijt met naar de winkel gaan, maar kunt alle tijd steken in het uitzoeken van niet alleen hét allerleukste of allermooiste presentje, maar ook het 100% origineelste presentje. Gelukkig ken de powervrouw in jouw leven als geen ander en is de kans dus vrij groot dat wat je hebt uitgezocht in de smaak zal vallen. 

Heb je nog vragen over een van de in de blog genoemde Moederdag cadeaus? Stuur me dan gewoon even een mailtje via: [email protected]. Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling? Bekijk dan onze veel gestelde vragen of neem contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice. We helpen je graag verder.