Feestdagen Kerst Duurzaamheid

Welke kunstkerstboom kopen? Sep helpt je kiezen!

0%

Nog maar een paar weken te gaan en dan is het Kerst. Hoog tijd dus voor weer een vlog die je alvast in kerststemming brengt! Onderstaande vlog gaat helemaal over kunstkerstbomen. Tegenwoordig zijn er verschillende maten, systemen en kleuren om uit te kiezen. Ik laat je de belangrijkste hiervan zien, zodat het dit jaar heel eenvoudig wordt om de juiste boom in huis te halen. Op naar een paar gezellige feestdagen rond een fraaie nepboom!

Mooie en praktische kunstkerstbomen

Bij aanschaf van een kunstkerstboom is het niet alleen belangrijk om te bedenken wat je mooi vindt, maar ook wat je praktisch vindt. Een duurdere nep kerstboom betekent bijvoorbeeld vaak mooiere en natuurlijke kleuren. Ook kun je ervoor kiezen om een boom met led verlichting aan te schaffen, waarbij de led lampjes al in de boom zit verwerkt. Dit kan veel traditioneel 'gedoe' bij het aanbrengen van losse verlichting voorkomen.

Ook de hoogte van de potentiële boom is erg belangrijk. Meet van tevoren altijd de hoogte van de ruimte waar de neppe kerstboom komt te staan. Vergeet daarnaast niet dat er nog een piek op de top van de boom moet worden geplaatst. Een piek op ongeveer 30 cm onder het plafond ziet het mooiste eruit.

versierde kunstkerstboom

Kunstkerstbomen van diverse merken

Warentuin verkoopt kunstkerstbomen van diverse merken. De bekendste merken zijn de bomen van Triumph Tree, Holiday Tree en Black Box.

De nep kerstbomen van deze merken zijn echt 100% A-kwaliteit bomen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Verder zijn er exemplaren met of zonder ingebouwde led verlichting en met of zonder versiering en/of nep sneeuw.

Toch nog vragen?

Heb je na het bekijken van mijn vlog toch nog vragen over het kopen van een kunstkerstboom? Geen probleem! Stuur in dat geval gewoon even een mailtje naar [email protected] en ik beantwoord ze zo snel mogelijk. Heb je een vraag over het plaatsen van een bestelling voor een van onze nep kerstbomen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice. We horen graag van je!

Vorige Maak jouw feestdagen magisch met hulp van Warentuin! Volgende Lekker warm en cosy de herfst door met sierkussens, plaids, kaarsen en meer...
0 Reactie(s)
Naar boven