0%

De dag om de liefde te vieren is alweer bijna in zicht! Hoe ga jij jouw Valentijn verrassen? Met etentje bij kaarslicht, met een fraai bosje (kunst)bloemen of een mooie kamerplant of met een romantische film die je samen op de bank kijkt? Waar je ook voor kiest, die dag wordt nog specialer met het juiste cadeau. Hieronder volgen daarom een paar leuke cadeau tips. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Etentje bij kaarslicht

Maak jouw Valentijn blij met een etentje bij kaarslicht cadeau. Dek de eettafel zo mooi mogelijk, natuurlijk zonder daarbij de rode kaarsen te vergeten. Het fonkelende licht van de vlammetjes geeft meteen extra sfeer. Je kunt niet alleen kiezen voor een paar mooie rode dinerkaarsen voor in een mooie kandelaar, wat rode stompkaarsen op een fraai plateau, maar ook voor wat leuke rode waxinelichtjes. Je kunt kiezen voor echte kaarsen of voor duurzamere rode led kaarsen.

Diner bij kaarslicht Valentijn

Bosje bloemen of een kamerplant

Tover een glimlach om de mond van jouw Valentijn met een fraai bosje bloemen of een mooie kamerplant. Bloemen en planten vallen altijd in de smaak!

Bosje bloemen

Een bosje bloemen voor je partner doet het vooral met Valentijn altijd goed. Waarschijnlijk denk je dan meteen aan een bosje rode rozen omdat die symbool staan voor de liefde, maar wist je dat ook je ook een bosje tulpen zou kunnen geven? Tulpen staan genegenheid, bescherming, hoop en positiviteit, maar ook voor de liefde! Kiezen voor een bosje tulpen in plaats van voor een bosje rozen is bovendien een net iets duurzamere keuze, omdat we nu midden in het tulpenseizoen zitten!

Mag het wat jou betreft nog een tandje duurzamer? Kies dan voor een busje zijden bloemen. Van een bosje zijden kunstbloemen kan jouw Valentijn bovendien nóg langer genieten dan van een bosje echte bloemen!

Of je nu voor echte bloemen of kunstbloemen kiest, je kunt dit Valentijnscadeau nog een extra finisching touch geven door er een geschikte rode vaas bij te kopen.

Kamerplant

Vaak wordt er rond Valentijnsdag niet meteen gedacht aan een kamerplant, maar dat maakt de verrassing voor je partner juist extra leuk! Hieronder volgen die voorbeelden van romantische kamerplanten.

Een potroos

Zoals je net al hebt kunnen lezen en waarschijnlijk zelf ook wel wist, staat de roos een symbool voor de liefde. Wil je je liefde echter liever tonen met een geschenk dat langer meegaat? Kies dan voor een potroos, een kleine rozenstruik voor een blijvende bloei van rozen in huis. Een potroos is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de kleur van de liefde is natuurlijk rood. Om het helemaal af te maken, kun je er ook nog een fraaie rode bloempot bij bestellen.

Potroos Valentijn

Een Hoya kerri

De Hoya kerri heeft stevige, hartvormige bladeren en is daarom erg geschikt als liefdevol cadeau. De Hoya kerri is meestal verkrijgbaar als enkel blad met een mooie hartvorm, maar in sommige gevallen kun je de plant ook kopen als een mooie hangplant met hartvormige bladeren.

Hoya kerri Valentijn

Ceropegia woodii 

De Ceropegia woodii heeft schattige hartvormige bladeren met patroon en roze tot witte variegata. Je partner en jij kunnen de ranken uit een hangpot naar beneden laten hangen of de pot met plant op een hoge kast plaatsen en de ranken zo naar beneden laten hangen. Wat het ook wordt, deze bijzonder fraaie Chinese lantaarnplant straalt een en al schattigheid uit. Hoe leuk is het om je geliefde tijdens Valentijn zoiets te geven?

Ceropegia woodii Valentijn

Net als bij een bosje bloemen, kun je ook bij kamerplanten voor een duurzamere optie gaan en kiezen voor een van onze kunstkamerplanten. Kunstkamerplanten zijn ook een goede optie als je partner geen groene vingers heeft, maar wel van groen om zich heen houdt.

Romantische film op de bank

Voor Valentijnsdag kun je 's avonds iets liefs buiten de deur plannen, maar je kunt natuurlijk ook een paar kaarsjes aansteken, een paar extra kussens erbij pakken en lekker tegen elkaar aan kruipen op de bank met een dekentje, een wijntje en wat popcorn en vervolgens samen een romantische film kijken.

Romantische film op de bank kijken

Enkele Valentijn cadeau suggesties, verkrijgbaar bij Warentuin:

Jouw Valentijnsdag cadeau online shoppen

Shop je jouw cadeau voor Valentijn online bij Warentuin, dan je profiteren van het gemak dat dit thuis wordt gestuurd. Je bent dus geen tijd kwijt met naar de winkel gaan, maar kunt alle tijd steken in het uitzoeken van niet alleen hét allerleukste of allermooiste presentje, maar ook het 100% origineelste presentje. Gelukkig ken je je partner als geen ander en is de kans dus vrij groot dat wat je hebt uitgezocht perfect bij hem of haar zal passen.

Heb je nog vragen over een van de in de blog genoemde Moederdag cadeaus? Stuur me dan gewoon even een mailtje via: [email protected]. Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling? Bekijk dan onze veel gestelde vragen of neem contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice. We helpen je graag verder.