Tuin Tuinmeubelen & zonwering Tuinaankleding & decoratie

Meer over zweefparasols te weten komen? Sep praat je bij!

0%

Deze zomer weer lekker genieten in de tuin? Dan is een goede bescherming tegen de zon daarbij heel belangrijk! Je kunt je onder andere beschermen met behulp van een zweefparasol. Een zweefparasol kan 360 graden draaien, heeft geen stok in het midden en kun je dus eenvoudig in de juiste hoek positioneren. Zelfs als de zon laag hangt kan een zweefparasol zo worden gekanteld dat je er geen last van hebt en je dus ongestoord in de schaduw kunt zitten. Meer weten? Bekijk dan onderstaande vlog! Alvast veel kijkplezier gewenst!

Zweefparasolhoezen

Natuurlijk hebben de zweefparasols hoezen nodig ter bescherming. Er zijn, zoals in de vlog te zien is, twee soorten zweefparasolhoezen. Een hoes voor een zweefparasol met een gebogen standaard en een hoes voor een zweefparasol met een rechtstaande standaard. Om verkleuring van het doek te voorkomen kun je een parsolhoes het best niet alleen bij een paar spatjes regen, maar ook bij mooi weer gebruiken - op de momenten dat je zelf even niet buiten zit, natuurlijk! Is het langere tijd slecht weer, dan kun je de zweefparasol het best opbergen, in plaats van met hoes en al buiten laten staan.

Zweefparasolvoeten

Wil je een parasol in je tuin plaatsen, dan heb je hiervoor ook een parasolvoet nodig. Ook die zijn volop via onze webshop verkrijgbaar. Zorg bij aankoop van zo'n parasolvoet er alleen wel voor dat je een exemplaar koopt dat past bij een zweefparasol, en: nog preciezer, bij de zweefparasol die jij hebt gekocht. Er zijn drie soorten parasolvoeten die speciaal bedoeld zijn voor zweefparasols: parasolvoeten met wieltjes, parasolvoeten zonder wieltjes en parasolvoeten met een ingraaf-voetstuk.

Nog vragen?

Heb je naar aanleiding van de vlog hierboven nog vragen? Aarzel dan niet, maar stuur me gerust een mailtje via: [email protected]. Heb je vragen over het bestellen van bijvoorbeeld een ingraaf parasolvoet? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We staan voor je klaar!

Vorige Regentonnen en gieters: een paar belangrijke tips Volgende Zwembad onderhoud: hou je zwembad fris en schoon!
0 Reactie(s)
Naar boven