Feestdagen Kerst

Enkele algemene kersttrends

0%

Nog even en dan is het weer zo ver: het jaarlijkse samenzijn met familie en/of vrienden. Eerst een hapje en een sapje en daarna door naar het altijd feestelijke kerstdiner. Voor Sep dé perfecte gelegenheid om eens een vlog te maken over het haast onuitputtelijke kerstassortiment van Warentuin. Bekijk daarom onderstaande leuke vlog en doe inspiratie op om je huis helemaal in de juiste sfeer te brengen. Veel kijkplezier en alvast heel fijne dagen! 

Alles voor echte kerstliefhebbers

Warentuin biedt een feestdagenassortiment waar de echte kerstliefhebber helemaal blij van wordt! Neem bijvoorbeeld de verschillende soorten kerstballen en kersthangers eens, in een mum van tijd tover je je kerstboom daarmee om tot dé eyecatcher van je kerstige woonkamer!

In de webshop zijn ronde, ondoorzichtige kerstballen in verschillende maten te vinden en valt er te kiezen uit kleuren als rood, goud en zilver. Liever toch wat anders? Dan zijn onze transparante kerstballen misschien meer iets voor jou. Al deze ballen zijn van topmerken als KSD, Oosterik Home en Anna's Collection.

En heb je de dromerige en/of vrolijke hangers van bijvoorbeeld het merk Kurt S. Adler al eens echt goed bekeken? Die zijn te leuk om niet in je boom te hangen!

Transparante kerstbal

Verder is een kerstboom natuurlijk niet af zonder een fraaie kerstpiek, letterlijk schitterende kerstster of leuke kerststrik.

Kerstpiek

Het is niet helemaal duidelijk waar de standaard vorm van de kerstboom piek vandaan komt. De vorm van de piek is een verwijzing naar een gespieste appel. Appels zijn van oudsher de versiering van Germaanse bomen tijdens het Zonnewendefeest.

Binnen het assortiment standaard pieken van Warentuin vind je een piek voor elke stijl kerstboom. Ga je voor een elegante, glad uitgevoerde piek voor een moderne kerstboom of liever voor een gedecoreerde piek die past bij een meer traditionele kerstboom. Aan jou de keuze!

Kerstster

Je kunt ook kiezen voor de kerstster als piek. De kerstster verwijst naar de drie wijzen die een ster volgden om Jezus in de kerststal te vinden, maar is daarnaast – zoals gezegd –  een letterlijk schitterende afwerking van je kerstboom.

Binnen het assortiment kerststerren kun je kiezen uit sterren, vervaardigd uit allerlei soorten materialen, uitgevoerd in allerlei kleuren en wel of niet voorzien van verlichting.

Kerstster piek in boom

Kerststrik

Een betaalbare en eenvoudige manier om de top van je kerstboom mee te versieren is met een grote strik. Gebruik daarvoor bij voorkeur lekker dik en glimmend kerstig lint, zodat de strik lekker opvalt.

Heb je geen zin om zelf op een mooie manier een strik te knopen? Koop dan een kant-en-klare, direct te gebruiken strik uit onze webshop.

Groot assortiment aan kerstdecoratie 

Mensen worden steeds creatiever en hangen  – behalve kerstballen en kersthangers – ook graag ander decoratiemateriaal in de boom. Met dat decoratiemateriaal kan een kerstboom een heel eigentijdse look verkrijgen.

Het leukste is natuurlijk om niet alleen de kerstboom mooi te versieren, maar ook de rest van het huis. Warentuin heeft hier uiteraard aan gedacht en beschikt daarom ook een groot assortiment aan kerstversiering als prachtige kerstslingers, knusse kerstverlichting en mooie kerstkransen.

Enkele kerstige producten, verkrijgbaar bij Warentuin:

Nog vragen?

Ben je enthousiast geworden over het kerstassortiment van Warentuin, maar heb je toch nog vragen over wat ik in mijn vlog heb verteld en uitgelegd? Zet die dan op de mail en stuur ze naar me toe via: [email protected]. Heb je vragen over een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We horen graag van je!

Vorige 10 redenen om te kiezen voor led verlichting Volgende Eenvoudige pompoensoep: een basisrecept
0 Reactie(s)
Naar boven