Feestdagen Kerst

Kersttrends: het droom- en junglethema

0%

Kerst heeft vaak iets magisch en dat is onder andere terug te zien in de vorm van een dromerige en romantische kersttrend met een zoeter dan zoet kleurenpalet waarin verschillende tinten roze worden gecombineerd met goud. Daarnaast wordt er gewerkt met lekker veel warmwitte lichtjes, zachte stoffen en glitters. Kerst kan ook jungle vibes hebben. Om kleurrijke, warme, zachte dierenprints in kleding, schoenen en interieurs kun je al een tijdje niet heen, dus in je kerstboom mogen ze zeker ook niet (meer) ontbreken. In onderstaande vlog vertel ik je meer over beide thema's. Veel kijkplezier!

Droomthema

Zowel in het Droomthema als in het Junglethema wordt gebruikgemaakt van een (fantasie)dier waarom het thema heen is gebouwd. In het geval van het droomthema is dat een unicorn of eenhoorn. Niets is magischer en dromeriger dan een eenhoorn, toch?

Behalve eenhoorns, passen ook glinsterende, transparante objecten van glas en engelen binnen het Droomthema. Wat betreft engelen heb je bijvoorbeeld de keuze uit lekker grote exemplaren, maar ook subtiel kleine exemplaren en items met een verwijzing naar een engel. Denk dan bijvoorbeeld aan kerstversiering in de vorm van een kandelaar met daaraan of -in enkel de vleugels van een engel verwerkt.

Zoals je al in de inleiding hebt kunnen lezen versterk je het Droomthema door lekker veel met warmwitte lichtjes, zachte stoffen en glitters te werken. Gelukkig zijn alle versieringen met glitters met lievelingsversieringen. Die van jou ook?

engelen als kerstversiering

Binnen dit thema staan de kleuren wit en roze centraal, ondersteund door goud.

Junglethema

In het Junglethema staat een op een jaguar lijkend luipaard centraal en draait alles om dierenprints en organische vormen in complementaire kleuren, kleuren die elkaar aanvullen en verstreken.

Kerstballen of -hangers in de kleurcombinatie champagne en zwart passen heel erg binnen het junglethema. De campagnekleur, gecombineerd met zwart staat voor elegantie en klasse. Kerstversieringen in die kleuren zijn daarom automatisch ware eycatcher! Ik hou ervan! En jij?

Tijger als kerstversiering

Binnen dit thema vormen de kleuren lila (paars), turquoise (groenblauw), goud en zwart de basis, aangevuld met onder meer champagnekleuren.

Kerstdecoratie & Kerstversiering, passend bij het Droom- en/of Junglethema:

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de diverse soorten kerstballen, kersthangers en kerstdecoratie in droom- of junglethema die bij Warentuin verkrijgbaar zijn? Stuur me dan een mailtje via: [email protected]. Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice.

Vorige Toscaanse herfstsoep op basis van bonen Volgende Plant in het najaar, geniet in het voorjaar!
0 Reactie(s)
Naar boven