Huis Feestdagen Sfeer in huis Kerst

Led kaarsen met timer en bewegende vlam? Sep vertelt er je alles over!

0%

Een led kaars is eigenlijk niets anders dan een nep kaars die bijna niet van een echte is te onderscheiden. Het enige verschil is dat er geen echt vlammetje in zit, maar een led lampje dat een echt vlammetje imiteert. Sommige van die nep vlammetjes flikkeren zelfs een beetje. Meer weten over led kaarsen? In de vlog hieronder leg ik je er alles over uit. 

Led kaarsen met een timer

Naast de reguliere led kaarsen met een flikkerend effect, bieden we ook led kaarsen met een handige timerfunctie aan in onze assortiment. Deze led kaarsen zijn ideaal voor diegenen die graag de sfeer van kaarslicht willen ervaren zonder zich zorgen te maken over het aan- en uitzetten ervan. De led kaarsen met timer, zoals die van Magic Flame, Anna's Collection, en Nampook, maken gebruik van moderne technologie om je leven gemakkelijker te maken.

De timerfunctie op deze kaarsen maakt het mogelijk om een specifieke periode in te stellen voor wanneer de kaars moet branden en wanneer niet. Bijvoorbeeld, als je de timer instelt op 6 uur, zal de led kaars automatisch gedurende 6 uur branden en daarna 18 uur uitgeschakeld blijven. Op deze manier hoef je niet telkens handmatig de kaars aan en uit te doen, waardoor je kunt genieten van de sfeer zonder gedoe.

Bovendien hebben deze led kaarsen met timer een indrukwekkende levensduur op slechts enkele batterijen. De led lampjes branden op 2 gewone AA-batterijen en halen op die batterijen gemiddeld 360 branduren. Dit betekent dat je langdurig van de gezellige sfeer kunt genieten voordat je de batterijen hoeft te vervangen.

Dus, als je op zoek bent naar led kaarsen die zowel de charme van echte kaarsen nabootsen als het gemak bieden van een timerfunctie, bekijk dan ons assortiment met led kaarsen met een timer. Met merken als Magic Flame, Anna's Collection en Nampook heb je verschillende opties om uit te kiezen, inclusief stompkaarsen, rustieke wax kaarsen en dinerkaarsen, allemaal met realistische vlammen en handige timers. Maak je tafeldecoratie of interieur nog sfeervoller met deze praktische en mooie led kaarsen.

Ledkaarsen met en zonder timer

Toch nog vragen?

Heb je na het zien van de vlog over led kaarsen toch nog vragen? Geen probleem! Stuur me dan een mailtje via: [email protected]. Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice.

Vorige Romige bospaddenstoelensoep Volgende Oosterik Home kersthuisjes en kerstdorpen: een even sfeervol, goedkoper alternatief
0 Reactie(s)
Naar boven