Feestdagen Kerst Duurzaamheid

Led kerstverlichting: Sep legt er je er van alles over uit!

0%

Kerst is dichterbij dan je denkt! De feestdagen zijn een periode waarin gezelligheid en lekker eten centraal staan. Veel mensen beginnen al vroeg met het versieren van hun huis en met het aankleden van hun interieur. Uiteraard hoort hier ook sfeervolle (led) kerstverlichting bij. Maar hoe zijn bijvoorbeeld kerstlampjes nu goed en veilig aan te sluiten? En welke soorten zijn er te vinden in het assortiment van Warentuin? In onderstaande vlog geef ik antwoord op deze en andere vragen.

Voordelen van led verlichting

Bij Warentuin verkopen we vrijwel alleen maar led verlichting, ook voor Kerst. En dat is niet voor niets, want led verlichting gaat veel langer mee dan traditionele verlichting, is veel duurzamer dan traditionele verlichting en verbruikt veel minder stroom. Led verlichting is ook allang niet meer verkrijgbaar in alleen een witte kleur, maar ook nog in tal van andere kleuren, dus je kunt er alle kanten mee op.

Typen led kerst verlichting

Bij Warentuin verkopen we heel veel verschillende typen led kerstverlichting. Hieronder vind je over enkele typen die je via de webshop kunt bestellen een korte uiteg.

Led takkenverlichting of lichttakken (op batterijen of adapter)

Met led takkenverlichting of led lichttakken kun je een gezellige kerstsfeer te creëren. Led takken verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met witte lampjes en als multi-color verlichting en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Led schilderijverlichting (op batterijen)

Met led schilderijverlichting kun je schilderijen of foto’s uitlichten. De lichtval van een schilderijlamp zorgt ervoor dat je schilderij of foto sfeervol wordt belicht zo extra goed opvalt.

Led schilderij verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en met verschillende typen bediening. Let er bij het aanschaffen van jouw schilderijverlichting op dat je een kleur kiest die past bij de lijst van het uit te lichten schilderij of de foto.

Led projectorverlichting

Met led projectorverlichting kun je een fraai winters tafereel op een buitenmuur of schutting creëren om je huis écht in kerststemming te brengen. De projectoren die bij Warentuin verkrijgbaar zijn, hebben een timerfunctie en zijn voorzien van een 5 meter lang aanloopsnoer.

De led projectors zijn natuurlijk geschikt om buiten te gebruiken waar je tegen een muur of schutting onder meer sneeuw en sneeuwvlokken kunt projecteren. Hoe leuk is dat?

Led cascadeverlichting (op batterijen of adapter)

Met led cascadeverlichting kun je een kerststukje of je kerstboom versieren. Cascade verlichting moet je namelijk zien als een 'waterval van draden' met dicht op elkaar staande kleine led lampjes. Die kleine led lampjes zijn meestal warmwit of goudkleurig en zorgen dus gegarandeerd voor een zeer warme sfeer. 

Led cascade verlichting werkt op batterij of adapter en is daarom op elke plek gebruiken, zowel binnen als buiten. Verder is cascade kerstverlichting zowel mét als zonder timer verkrijgbaar.

Led ijspegelverlichting

Met led ijspegelverlichting kun je je tuin en huis lekker kerstig versieren. Hang de ijspegel verlichting die je bij ons shopt bijvoorbeeld eens aan de dakgoot, de schutting of de rand van het balkon. Het lijkt dan net alsof er – het zal geen verrassing zijn – ijspegels hangen.

De bij Warentuin verkrijgbare ijspegel kerstverlichting is er in verschillende lengtes en kleuren.

Led slangverlichting

Met led slangverlichting of lichtslangen kun je het in huis, in je tuin of op je balkon eenvoudig een stuk sfeervoller maken. De bij Warentuin verkrijgbare lichtslangen zijn er in allerlei maten, vormen en kleuren. Versier er bijvoorbeeld je schuur, hek, schutting, boom of struik mee. Lichtslangen zijn bijna allemaal spatwaterdicht, dus je kunt er de hele winter van genieten.

Omdat een lichtslang flexibel is, kun je er bovendien je eigen verlichte kerstfiguren mee maken. Ben je daar niet zo handig in? Bestel dan een van onze voorgevormde figuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van kleine en grote verlichte rendieren?

Led kaarsverlichting

Met led kaarsverlichting in de vorm van grote en kleine led kaarsen kun je dezelfde sfeer creëren als die met echte kaarsen, maar heb je geen echte vlam. Led kaarsen zijn dus heel veilig.

Led kaarsen werken in de meeste gevallen op batterijen en zijn er in allerlei uitvoeringen. Van led kaarsen met flikkerende vlam, led kaarsen te bedienen met afstandsbediening, led kaarsen met timer tot aan led kaarsen in de vorm van een dinerkaars of een waxinelichtje.

Led vlamverlichting

Met led vlamverlichting kun je aan blokken hout in een vuurkorf een knisperend effect geven. Dit doe je door de vlam verlichting op een speelse manier tussen de blokken te draperen. Doordat de led lampjes tussen de blokken hout zullen flikkerend oplichten, lijkt het net alsof er echt vuur in de vuurkorf brandt.

Led gordijnverlichting

Met led gordijnverlichting of een lichtgordijn kun je buiten en/of binnen voor wat extra sfeer zorgen. Een lichtgordijn is te gebruiken langs een muur, onder de dakgoot, aan de schuur of voor een raam.

De bij Warentuin verkrijgbare licht gordijnen zijn te bestellen in verschillende lengtes, kleuren en – je las het al – geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Led decoratieve batterijverlichting

Met led decoratieve batterijverlichting kun je je huis versieren of een gezellige sfeer wilt creëren in je tuin. Geen gedoe met stroomkabels of stopcontacten, je kunt de verlichting overal plaatsen waar je maar wil. Laat elke hoek van je huis of tuin sprankelen zonder beperkingen.

Het decoratieve zit 'm in het feit dat de batterijverlichting vaak al is verwerkt in een fraai figuur of huisje.

Led gewone batterijverlichting

Met led gewone batterijverlichting kun je een plek of kerstige decoratie verlichten zonder dat er een stopcontact in de buurt hoeft te zijn. Batterij verlichting wert namelijk zonder stroom en dus ook zonder snoer.

Het gewone zit 'm in het feit dat je met deze vorm van batterijverlichting 'gewoon' wat lichtjes aan een item toevoegt met als belangrijkste doel het er feestelijk(er) uit te laten zien!

Led netverlichting

Met led netverlichting kun je snel en eenvoudig heggen, buxussen of andere tuinplanten rondom je huis versieren. Het fijne is dat bij net verlichting de led lampjes gelijkmatig over het net zijn verdeeld  en niet één voor één hoeven te worden opgehangen. 

Led clusterverlichting

Met led clusterverlichting kun je zorgen voor een uitbundig en speels lichteffect. Clusterverlichting bestaat uit draden met daaraan kleine lampjes die niet snel in de knoop gaan. Met de lampjes kun je van alles decoreren. Leg ze bijvoorbeeld op een prachtige schaal of drapeer ze in een vaas. In de kerstboom creëer je met cluster verlichting lekker veel diepte en een magisch effect.

Cluster verlichting kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Traditionele led verlichting

Traditionele led verlichting bestaat uit een draad met daaraan wat grotere en minder grote lampjes in verschillende kleuren of één warmwitte kleur voor in de kerstboom die wél redelijk snel in de knoop gaat.  

Led bomen en led dierfiguren

Tot slot kun je ervoor kiezen om verlichte bomen met led lampjes (voor buiten of binnen) en dierfiguren met led lampjes (die bijna allemaal ook geschikt zijn voor buiten) in je huis of tuin neer te zetten.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de diverse soorten led kerstverlichting  die bij Warentuin verkrijgbaar zijn? Stuur me dan een mailtje via: [email protected]. Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice.

Vorige Zo vind je de voor jou ideale kunstkerstboom! Volgende 10 redenen om te kiezen voor led verlichting
0 Reactie(s)
Naar boven