0%

Niets zorgt meer voor dat heerlijke lentegevoel dan een paar vrolijke, kleurige narcissen. Daarom ben ik lekker aan de slag gegaan met het maken van een leuk voorjaarsstukje voor in huis. In onderstaande vlog geef ik een aantal handige tips en tricks zodat het eenvoudig na te maken is. Veel plezier met kijken, enne... doe vooral mee met de tutorial!

Hoe begin je?

Om een leuk voorjaarsstukje te maken, is het belangrijk om een mooie, decoratieve tak uit te zoeken en als basis te gebruiken. Het assortiment van Warentuin biedt hiervoor voldoende keus. In de webshop zijn verschillende stevige decoratietakken in kleine maten (ca. 20-30 centimeter) en grote maten (ca. 40-60 centimeter) te vinden.

Wat ik erg mooi vind, is om een tak van een oude wijndruif te pakken, omdat deze een wat robuuste uitstraling heeft. Als je de juiste basistak hebt gevonden, kun je beginnen met optuigen van je voorjaarsstukje. In de vlog leg ik uit hoe ik dat doe. Ik kies in dit geval voor een stukje met narcissen, maar natuurlijk kun je ook andere voorjaarsbollen gebruiken. Geef er maar lekker je eigen draai aan!

En de afwerking?

Vervolgens is het moment daar om materialen te kiezen voor de afwerking. Zelf gebruik ik hiervoor mos. Mos is een natuurlijk product en zorgt ervoor dat het voorjaarsstukje een mooie groene uitstraling krijgt. Uiteraard kun je er ook andere materialen voor kiezen. Voor wat extra inspiratie is het slim om eens door het assortiment voor mos en overig decoratiemateriaal te bladeren.

Tot slot is het belangrijk om alles stevig in elkaar te zetten. Het handigst is het om hier een lijmpistool, wat wikkeldraad en enkele krammen voor te gebruiken. Ook deze producten zijn in onze webshop te vinden, net als andere handige knutselartikelen. Hopelijk heb ik het een en ander verduidelijkt en jou inspiratie gegeven om lekker zelf aan de slag te gaan. Hoe dan ook: zet 'm op!

Toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen over wat ik in mijn vlog heb verteld en uitgelegd? Zet die dan op de mail en stuur naar me toe via: [email protected]. Heb je vragen over een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We horen graag van je!