0%

Tuincentrum De Boet is een van de servicepunten en dus een van de partners van Warentuin. En dat is niet voor niets! Nu het buitenseizoen weer is begonnen, zijn daar talloze mooie, comfortabele tuinmeubelen te vinden die niet alleen in het offline tuincentrum verkrijgbaar zijn, maar ook via onze shop online te bestellen zijn. Wil je ze eerst even in het echt bekijken of – in geval van een (hang)tuinstoel of bank – eerst even weten hoe deze zit? Ga dan even langs in het West-Friese Hoogwoud! Wil je meer weten over de tuinmeubelen van De Boet? Lees dan snel verder!

Natuurlijk groen, neutraal grijs of offwhite en duurzaam gerecycled

Op dit moment zit je met de natuurlijke kleur groen helemaal goed! Niet gek, dus, dat veel van de tuinmeubelen uit de nieuwe collecties van Tuincentrum De Boet een fraai natuurlijk groen tintje als saliegroen en mosgroen hebben. Zoek bij die tuinmeubelen de juiste tuinkussens en hockers en voor je tuintafel uiteraard het juiste tafelkleed en ze zijn wat de kleuren betreft perfect op elkaar afgestemd! 

Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Kies dan voor een Buitengewoon De Boet bistroset in bijvoorbeeld een mooie grijze of offwhite kleur, die zijn net wat compacter. Grijs en offwite zijn bovendien neutrale tinten en zijn daarom eenvoudig met andere kleuren te combineren. Kiezen voor een tuinset die speciaal ontworpen is voor gebruik op balkon als de balkonsets van OWN Living is ook een optie.

Groene, grijze  of offwhite (hang)tuinstoelen en/of -banken met bijpassende OWN Living zitkussens, hockers en een tafelkleed dat er perfect bij combineert is één ding. Dat ze zijn gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen een tweede. Ga daarom bijvoorbeeld vooral ook voor meubelen, gemaakt van op een verantwoorde manier geproduceerd (teak)hout of rotan, of van materialen die lekker lang meegaan als aluminium en wicker.

Accessoires van gerecycled materiaal en buitenverlichting op zonne-energie of in led

Shop er, om het geheel af te maken, nog wat leuke accessoires als vaasjes van gerecycled glas bij en bestel buitenverlichting als lantaarns op zonne-energie of led verlichting als bamboe fakkels, zodat je én ’s avonds langer buiten kunt blijven zitten én natuurlijk groen en duurzaam gerecycled bezig bent door voor milieuvriendelijke verlichting van overdag opgespaarde en dus hergebruikte zonne-energie hebt gekozen.

Bang dat je het ’s avonds koud krijgt? Schaf dan eens een mooie buitenhaard of terraskachel van Garden Impressions aan! Dat maakt een ruimte nog meteen knus ook! Er zijn in onze webshop exemplaren te vinden die zowel geschikt zijn voor op een balkon als in een tuin. 

Verdere aankleding van je tuin of balkon

Behalve tuinmeubelen kun je de zithoek in je tuin of op je balkon verder aankleden met een vloerkleed en sierkussens in natuurlijke kleuren, een zonwerende en tegelijk sfeerverhogende parasol of schaduwdoek van Garden Impressions, wat vrolijke planten of een paar siergrassoorten in een pot of bloembak. Dat staat niet alleen heel gezellig en heel 'groen'! 

Nog vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Wil je meer weten over een van de tuinmeubelen en overige producten van Tuincentrum De Boet? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice of stuur me een mailtje via: [email protected]. We horen graag van je!