0%

Nog maar een paar weken en dan is het Kerst! Tijd voor weer een kerstige vlog! Heb jij al eens gehoord van (led) sneeuwarrangementen? Steeds vaker duikt deze prachtige kerstdecoratie met ledverlichting op in huizen en tuinen. Dankzij de piepschuimen bolletjes die als sneeuw heen en weer worden geblazen, kun je er uren naar blijven kijken! Een witte kerst? Die regel je dus voortaan zelf!

Een echte blikvanger voor binnen of voor buiten

Met de groeiende populariteit van (led) sneeuwarrangementen groeit ook ons aanbod. Inmiddels zijn er tal van kerstlantaarns en sneeuwarrangementen in verschillende maten, voor binnen en buiten. Wil je jouw kerstlantaarns en sneeuwarrangementen buiten gebruiken? Let er dan op dat je ze niet vol in de regen staan. De meeste van deze decoraties zijn namelijk slechts spatwaterdicht. Ze buiten gebruiken kan dus prima, maar zorg er dan voor dat je een beschutte plaats vindt waar je je kerstlantaarns veilig neer kunt zetten.

Zoek je iets anders dan een lantaarn? Wat dacht je dan van een sneeuwarrangement in een verlicht led schilderij? Reken maar dat dat dé blikvanger van jouw kerstdecoratie wordt dit jaar!

Kerstversiering, verkrijgbaar bij Warentuin:

Haal ook snel een witte kerst in huis!

Kun je niet wachten om een witte kerst in huis te halen met een van onze sneeuwarrangementen? Bekijk dan gauw de diverse producten in onze webshop. Van klein tot groot, er is voor ieder wat wils! Heb je je vragen? Stel ze per mail via: [email protected] of neem contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice.