0%

De tijd dat verlichting enkel praktisch was is nu echt voorbij. Verlichting mag gezien worden, stijlvol zijn en op alle vlakken matchen met je interieur. Het draait dan ook niet meer enkel om de lampenkap, maar juist ook om de lampbol. En wat is er veel moois te krijgen! In deze video laat ik je verschillende soorten lampbollen zien en vertel ik je alles wat je moet weten over de toepassing van deze trendy verlichting. 

Een lampbol voor ieder seizoen

Het hele jaar door dezelfde lampbol of juist ieder seizoen een andere? Dat kan! Er valt veel te kiezen en er zijn lampbollen voor ieder seizoen. Van retro verlichting tot klassieke lampen en van alles daar tussenin. Het draait bij lampbollen echt om de lamp zelf en die mag dan ook gezien worden!

Hoe sluit je een lampbol aan?

Hoe je een lampbol het beste aan kunt sluiten hangt uiteraard af van het soort verlichting dat je gekozen hebt en van je persoonlijke voorkeur. Je kunt lampbollen aansluiten via de normale fitting (E27), met een stekker aan het plafond of op een blok met een stekker. Mogelijkheden genoeg dus om jouw ideale verlichting te laten stralen. 

Lang leve LED verlichting

Nu gloeilampen stuk voor stuk worden vervangen door LED verlichting, is er veel meer mogelijk dan voorheen. De glazen bol kan in iedere vorm worden gemaakt, het licht kan iedere kleur imiteren en in een lampbol kunnen ook meerdere lampjes worden geplaatst. De lampbollen worden hierdoor écht eyecatchers. Je hoeft overigens niet bang te worden dat je nu al je lampenhouders moet vervangen. Veel trendy lampbollen kunnen ook prima in je bestaande (tuin)verlichting worden gebruikt. Ideaal!

Meer weten over lampbollen verlichting?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van trendy lampbollen voor jouw huis of tuin? Sep denkt graag met je mee! Stuur dus gerust een mail naar [email protected]. Uiteraard staat ook onze klantenservice voor je klaar.