0%

Nog 100 dagen en dan is het Kerst! Een leuke reden om alvast over Kerst na te denken, bijvoorbeeld over het kerstdiner. Of er nu veel of weinig mensen aanschuiven, het kerstdiner is een van de meest feestelijke diners van het jaar. Logisch dus dat we wat betreft tafeldecoratie graag flink willen uitpakken! In onderstaande vlog vertel ik je hoe je jouw kersttafel prachtig kunt dekken en decoreren.

Zorg voor eenheid en rust

Door te werken met één thema zorg je voor eenheid en rust. Kies bijvoorbeeld voor het thema 'klassieke Kerst' en maak gebruik van voornamelijk rode tinten, het thema 'moderne Kerst' met zwart, zilver en glas of ga voor het thema 'romantische Kerst' met veel roze tinten. Door met maximaal drie verschillende kleuren te werken zorg je ervoor dat alles goed matcht en dat je servies en decoratie samen gegarandeerd een mooi geheel vormen.

Gedecoreerde kersttafel

Decoreer de hoogte in

Op een tafel vol borden, glazen, bestek en heerlijke gerechten is niet altijd veel plek over voor kerstversiering. Om dit op te lossen, kun je gebruikmaken van een tafelklem. Met behulp van een tafelklem plaats je een stang wat hoger boven de tafel, die je vervolgens prachtig kunt decoreren. Kerstgroen, kunstbloemen, lampjes, kerstballen, je kunt van alles uit de kast trekken. Zorg er wel voor dat het wat betreft kleur en stijl past bij het thema op de kersttafel.

Een website vol kerstinspiratie

Heb je meer inspiratie nodig? Op onze website vind je heel veel kerstdecoratie, inspirerende blogs en nog meer kerstige vlogs van mijn hand. Kom je er toch niet helemaal uit, dan kun je de vragen die je nog hebt aan me mailen via: [email protected]. Heb je bijvoorbeeld vragen over het plaatsen van een bestelling? Dan kun je hiervoor terecht bij een van de medewerkers van onze klantenservice. We horen graag van je!