0%

In de donkere, koude en soms ook gure dagen vóór kerst wil je graag wat licht in je leven brengen. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. Om je goed op weg te helpen bij het kiezen van de juiste soort kerstlampjes, leg ik je graag wat meer uit over de diverse kleuren led kerstverlichting die er zoal te vinden zijn. Kijk en luister je mee?

'Kleursoorten' led kerstverlichting

Grofweg zijn er 5 gangbare ‘kleursoorten’ led kerstverlichting: blauw, cool-white, warm-white, klassiek warm-white, rood en multi-colored. De laatstgenoemde soort is eigenlijk geen op zichzelf staande kleur, maar allemaal verschillende kleuren door elkaar heen gebruikt.

Led kerstlapjes in meerdere kleuren

Let op! Niet alle zelfde kleurennamen geven dezelfde kleur weer. Dit kan per merk verschillen.

Verder kan het zo zijn dat wanneer je bijvoorbeeld vorig jaar blauwe led verlichting hebt gekocht en je dit jaar precies dezelfde led verlichting nog een keer koopt, er tussen die twee blauwe led verlichtingen al enig kleurverschil is ontstaan. Dit zit zo: bij het gebruiken van led verlichting kan namelijk na verloop van tijd een vorm van verkleuring optreden.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over wat ik in mijn vlog heb verteld en uitgelegd? Zet die dan op de mail en stuur ze naar me toe via: [email protected]. Heb je vragen over een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We horen graag van je!