0%

Je kent ze vast wel: van die tuinen vol gezellige tuinkabouters waar je meteen blij van wordt! Wat zijn ze leuk om naar te kijken! En wat zijn er veel verschillende soorten en maten kabouters. Sinds een tijdje verkopen we ook een aantal fraaie exemplaren bij Warentuin, dus jij kunt er nu ook jouw tuin (en huis!) mee opvrolijken Wil je hier meer van weten? Scrol dan snel verder!

Kleine of grote tuin

Welke tuinkabouter(s) je het best voor jouw tuin kunt kiezen? Dat ligt natuurlijk vooral aan wat je mooi lijkrt en wat bij de stijl van jouw buitenruimte past. Toch is er ook nog een aantal algemene tips die te maken hebben met de afmetingen van je tuin.

Kleine tuin

Heb je een kleine tuin? Dan werken kleine of middelgrote tuinkabouters voor jou waarschijnlijk het best. Die exemplaren zorgen er dankzij hun bescheiden formaat voor dat je tuin niet meteen te vol staat, maar dat ze vooral een leuke toevoeging aan je buitenruimte zijn en blijven.

Grotere tuin

Heb je een iets grotere tuin? Dan kun je natuurlijk voor de wat grote(re) tuinkabouters uit onze webshop gaan. Hiermee fleur je je tuin gemakkelijk op en maak je er een echte kabouterwereld. Ook kun je je grote(re) tuin grote en kleine kabouters met elkaar combineren. Dit geeft niet alleen een leuk effect, maar biedt ook meer mogelijkheden, want je kunt de kleinere in dat geval gebruiken bijvoorbeeld als de kinderen van de grotere.

Een tuinkabouter voor iedere smaak

Behalve de standaard vrolijke tuinkabouters met rode, groene of gele puntmutsen, zijn er ook grappige, minder standaard tuinkabouters.

Naast tuinkabouters in meerdere gezellige kleuren, zijn er bovendien volledig zilverkleurige of goudkleurige kabouters verkrijgbaar. Genoeg om uit te kiezen, maar tegelijkertijd is er dus gegarandeerd een tuinkabouter voor iedere smaak en vind je bij ons altijd wel een tuinkabouter die bij jou en jouw tuin past.

Wil je bijvoorbeeld wat meer verlichting in je tuin? Dan is een tuinkabouter met verlichting kopen slim plan.  Zo'n kabouter kun je mooi langs het pad plaatsen waar je overheen loopt.

Een tuinkabouter voor op het balkon

Heb je geen tuin, maar alleen een balkon? Geen probleem. De allerkleinste formaten kabouters uit ons assortiment zijn ideaal voor op het balkon. En als het echt niet past, kun je ze altijd nog gewoon in huis zetten!

Doe een kabouter cadeau

Het is ook leuk om iemand een van de kabouters uit onze webshop cadeau te doen. De exemplaren die wij verkopen zijn bovendien heel betaalbaar. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een  fraai kabouterig presentje samen te stellen. Er is voor iedere kabouterliefhebber wat wils! 

Enkele van de kabouters, verkrijgbaar bij Warentuin:

Toch nog vragen?

Heb je na het lezen van deze blog toch nog vragen? Geen punt! Stuur gewoon even een mailtje met je vragen naar: [email protected]. Ik beantwoord ze graag. Voor vragen over het bestellen van een van de kabouters kun je terecht bij een van de medewerkers van onze klantenservice.