0%

Warentuin biedt een ruim assortiment aan mooie tuinmeubelen. Het zou zonde zijn als deze meubels snel kapotgaan. In de onderstaande video geeft Sep alle tips over hoe de tuinmeubelen het beste onderhouden kunnen worden!

Tuinmeubelhoezen

Bij tuinmeubelen is het belangrijk om te letten op de maat. Het zou wat onplezierig zijn als de hoes wat te klein is. Een klein beetje kort is dan weer niet erg, dan kunnen de meubels nog een beetje luchten. Weet dan ook, de hoezen zijn nooit 100% waterdicht eveneens kan het zijn dat door de felle UV-straling van de zon de hoezen wat gaan verkleuren. Een voordeel van de verkleuring is dan wel, dat is als deze om de tuinmeubelen heen zit, de tuinmeubelen minder of niet verkleuren. In de video legt Sep uit hoe de hoezen eenvoudig om de meubels heen te plaatsen zijn.

Kussenboxen en kussentassen

In kussenboxen zijn de tuinkussens op te bergen. Het zorgt voor goede bescherming voor de deze kussens. Weet wel, net als bij de tuinmeubelhoezen, ze zijn niet 100% waterdicht. Het is ook niet aan te raden om de kussens een lange tijd in de boxen te bewaren. Kussentassen zijn hier dan geschikter voor. Ideaal voor de wat kleinere kussens en om ze te vervoeren naar een warm en vochtvrij plekje in huis om ze te laten overwinteren.

Meubel- en parasolhoezen

Nog vragen?

Neem contact op met de klantenservice of stuur me een mailtje op [email protected].