0%

Kussens, wat zitten ze lekker. Ze geven soms net dat ene extra beetje extra comfort. De uitdaging zit hem er alleen in de juiste te vinden voor dát extra beetje comfort zonder daarin te kort te doen aan de sfeerbalans. Kortom, Sep heeft zijn tanden weer gezet in een nieuw onderwerp en legt dit keer de laatste trends en mogelijkheden uit in kussenland.

Sierkussens

Sierkussens zijn de vierkante kussens die eigenlijk niet als hoofdkussen worden gebruikt. Ze zijn van origine ontworpen als decoratie, maar worden tegenwoorden ook wel gebruikt dat extra steuntje in de rug. Ze worden dan ook gebruikt op loungesets, in bed en op de bank!  

Loungekussens

Er zijn twee soorten loungekussens; normale loungekussens en 'All Wheather' loungekussens. 'All Wheather' loungekussens kunnen altijd buiten blijven liggen! Opruimen is dan ook niet meer noodzakelijk. Onbezorgd genieten wordt dat bij Warentuin genoemd.

Kussens met hoge ruggen

Hoge rugkussens zijn bedoelde voor in de tuinstoel. Ze zijn er in alle soorten en maten. Behoefte aan wat extra fleurigs in de tuin? Of toch liever wat rust? Bekijk het assortiment van Warentuin en kies wat het meest passend is.

Kussenboxen

De oplossing voor het gebrek aan opbergruimte voor kussens is de kussenbox. De ideale oplossing om kussens tijdelijke in op te slaan. Tijdelijk inderdaad, want ze zijn helaas niet helemaal vrij van vocht. Het advies is dan ook om tijdens de natte maanden de kussens goed tijdig te luchten of, nog beter, op een droge plek op te slaan. Desalniettemin, behoefte aan gemak en comfort tijdens zomer maanden? Bekijk de site van Warentuin en zie het grote aanbod van kussenboxen.

Sierkussens, hoge rugkussens en loungekussens

Nog vragen?

Neem contact op met de klantenservice of stuur me een mailtje op [email protected].