0%

Deze week is het buiten afwisselend zonnig en regenachtig. Al het water dat valt op de momenten dat het regent, kun je opvangen in een regenton en op warme, droge dagen om de planten in je tuin te bewateren. In mijn vlog leg ik je uit welke soorten regentonnen er zijn en waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf ervan. Ook vertel ik je iets meer over de verschillende gieters die bij Warentuin verkrijgbaar zijn. Alvast veel kijkplezier gewenst!

Opbouw van de vlog over regentonnen en gieters

In het eerste gedeelte van de vlog zijn verschillende regentonnen met de daarbij horende accessoires als vulautomaten en kraantjes te zien. Daarna volgt een korte uitleg over hoe er op een balkon met behulp van een automatisch systeem aan balkonplantjes water kan worden gegeven.

In het tweede gedeelte van de vlog wordt meer verteld over de verschillende gieters die bij Warentuin verkrijgbaar zijn zijn en de daarbij behorende sproeikoppen.

Regentonnen in overvloed

Oké, misschien is 'in overvloed' iets te sterk gesteld, maar het is wel echt zo dat er bij Warentuin diverse soorten en maten regentonnen te vinden zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van kunststof regentonnen en/of opvouwbare regentonnen met een moderne look? In de opvouwbare regenton uit de vlog gaat tot wel 400 liter water.

Ook kun je kiezen voor een regenton met een wat meer klassieke uitstraling. Deze tonnen geven de tuin een rustieke uitstraling en zorgen er, net als de kunststof en/of opvouwbare exemplaren, tegelijkertijd voor dat regenwater wordt opgevangen.

Meer dan genoeg gieters!

Bij Warentuin zijn ook gieters in verschillende maten, kleuren en vormen te vinden. De kleinere gieters hoofdzakelijk kun je het best binnenshuis gebruiken en de grotere (vanaf ca. 5 liter) buitenshuis, in je tuin, dus.

Bekijk hieronder een greep uit het assortiment aan regentonnen en gieters:

Gieters en regentonnen

Toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen over wat ik in mijn vlog heb verteld en uitgelegd? Zet die dan op de mail en stuur naar me toe via: [email protected]. Heb je vragen over een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We horen graag van je!