0%

Geen Kerst is compleet zonder een mooie kerststal. Een kerststal geeft je huis net iets extra's in deze donkere maanden en staat nog gezellig ook! Soms is het echter best lastig om de juiste kerststal te kiezen. Ik wil hier graag bij helpen en heb daarom een vlog gemaakt waarin ik uitleg welke soorten kerststallen er zoal zijn en op welke manier je ze zo mooi mogelijk kunt inrichten. Alvast veel kijkplezier gewenst!

Wat voor soort kerststal?

Denk, voordat je overgaat tot het kopen van een kerststal goed na over wat voor soort stal je graag wil hebben. Ben je op zoek naar een grote of kleine kerststal, een eenvoudige kersstal of een meer gedetailleerd exemplaar. Bij Warentuin vind je onder meer simpele kerststallen, gemaakt van natuurproducten als hout, kurk en mos en kleine kerststallen, gemaakt van polystone en steen.

traditionele kerststal houten kerststal

Wat voor stijl kerststalfiguren?

Als je weet wat voor soort kerststal je wil hebben, kun je gaan nadenken over de vraag welke stijl kerststalfiguren je mooi vindt en bij en in je kerststal passen. De kerststalfiguren komen natuurlijk het best tot hun recht als ze wat betreft formaat kloppen bij de grootte van je kerststal. Controleer dus altijd de afmetingen van de figuren die je bij je kerststal bestelt. 

kerststal figuren

Attributen en accessoires die je kerststal helemaal afmaken

Attributen en accessoires kunnen je ingerichte kerststal helemaal afmaken. Je kunt bijvoorbeeld koetsjes en hekjes kopen of los mos en grindsteentjes. Op die manier zou je zelfs een heel dorp om je kerststal kunnen bouwen.

Wil je een keer iets anders dan anders? Maak dan een kerststal van een lantaarn waar je normaal gesproken een kaars in plaatst. Wees vooral lekker creatief, want creativiteit maakt jouw kerststal uniek!

Toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen over wat ik in mijn vlog heb verteld en uitgelegd? Zet die dan op de mail en stuur ze naar me toe via: [email protected]. Heb je vragen over een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We horen graag van je!