0%

De zomer, inclusief lekker hoge temperaturen buiten, is al een tijdje voorbij en heeft plaatsgemaakt voor de herfst. In de herfst zijn de temperaturen buiten jammer genoeg een stuk lager en is het er al echt flink koud en guur aan het worden. Toch heeft ook de herfst zo zijn charme. De herfst is namelijk hét seizoen om het binnen in huis eens lekker knus en gezellig ofwel warm en cosy te maken. Dat kan al met een paar eenvoudige accessoires. Welke dat zijn lees je hieronder.

Sierkussens op de bank

In de herfst een paar sierkussens op de bank hebben staat niet alleen meteen heel leuk, op de wat koudere dagen kun je er ook lekker in wegkruipen, bijvoorbeeld als je ’s avonds een spannende film kijkt. Wat voor kussens je het best kunt kopen, hangt natuurlijk helemaal van je eigen smaak af.

Je kunt kiezen voor kussens in warme kleuren als terracotta, roze en bordeaux, maar ook uit kussens in donkere, rijke kleuren als groen en aubergine. Met die laatste creëer je die luxe, boutique chique sfeer in huis.

En of je nu voor effen sierkussens gaat, voor sierkussens met een botanische print of voor sierkussens met een dierenprint, we hebben ze allemaal!

sierkussens

Plaid om je heen, nep dierenvachtje of -velletje op de vloer

Als de temperaturen dalen en het weer onstuimiger wordt, kun je het ook warm en cosy maken met plaids en vachtjes. Sla bijvoorbeeld een heerlijk zachte plaid om je heen als het op een zondagmiddag buiten keihard regent. Binnen kun je je op zo'n dag in die ene comfortabele stoel installeren en daarna in je favoriete tijdschrift gaan zitten bladeren of een goed boek lezen.

Ben je een echte koukleum? Leg dan ook nog een dierenvachtje of -velletje op de vloer. Da’s lekker warm aan je voeten. De schapenvachtjes en konijnen- en haasvellen die je via onze webshop kunt bestellen zijn allemaal gemaakt van imitatiemateriaal. Niet alleen is hiermee heel wat dierenleed voorkomen, ook zijn de vachten en vellen zo voor jou betaalbaar gebleven. Echte dierenvachten en -vellen zijn namelijk een stuk prijziger dan nep exemplaren.

plaid en kussens hond op schapenvacht

Kaarsen op tafel of op je dressoir

Met wat kaarsen op tafel wordt het ook al heel snel warmer en gezelliger in huis. Nu de dagen korter worden en de avonden langer is het de hoogste tijd om ze aan te steken! 

Combineer een aantal stompkaarsen met waxinelichtjes en zet ze in groepjes bij elkaar op je salontafel of bijzettafel. Een speciaal onderbord zorgt ervoor dat er geen kaarsvet op je tafel kan lekken.

Decoreer je dressoir met een van onze rustieke kaarsen. Deze kaarsen hebben een ruwe, matte afwerking en zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zet ze bij elkaar op een kaarsplateau en speel met de verschillende lengtes, vormen en kleuren.

Bestel een paar van onze tafelkaarsen, geschikt voor in een kandelaar. Die zijn ideaal voor als je het gezellig wil maken op je eettafel.

Met enkele van onze geurkaarsen kun je niet alleen de kleur, maar ook de geur van de herfst in huis halen.

Kaarsen, sierkussens, dekens, plaids en vachtjes, verkrijgbaar bij Warentuin:

Toch nog vragen?

Je merkt het, al met een paar kleine accessoires kun je al veel herfstige gezelligheid creëren. Heb je hier toch nog vragen over? Geen probleem! Stuur me in dat geval gewoon even een mailtje via: [email protected]. Wil je bijvoorbeeld sierkussens of plaids bestellen, maar loop je ergens tegenaan? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice.