Feestdagen Kerst Duurzaamheid

Kersthuisjes aansluiten op een adapter met Sep!

0%

Ze staan natuurlijk superleuk, die gezellige kersthuisjes van bijvoorbeeld de merken Lemax, Luville of Oosterik Home. Zeker onder je kerstboom, op je salontafel of op de vensterbank. Maar: hoe sluit je deze huisjes nu het best aan? En waar moet je nog meer op letten? Met nog zo'n 50 dagen vóór Kerst te gaan, leek het me een goed idee hier een mini-vlog over te maken. Alvast veel kijkplezier gewenst!

Geleverd mét en zonder adapter

Niet alle kersthuisjes worden standaard geleverd met een adapter. Kijk vóór je de huisjes van jouw keuze koopt dus altijd even op de verpakking of in de productomschrijving om te weten of de adapter wél of niet wordt meegeleverd. Heb je huisjes besteld waarvan de apapter wél wordt meegeleverd? Let dan even goed op! Het kan dan namelijk zo zijn dat adapter niet aan de voorkant – als het ware bij het huisje  – maar aan de achterkant achter een apart flapje is meeverpakt.

Als er een adapter met een huisje is meegeleverd, is dat in de meeste gevallen een enkelvoudige adapter. Ben je het bezit van meerdere huisjes? Koop dan meervoudige adapter: daar kunnen meerdere huisjes op worden aangesloten. Handig, want dan zijn ze allemaal tegelijk in- en uit te schakelen.

Kersthuisjes en losse figuren, verkrijgbaar bij Warentuin:

Toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen over wat ik in mijn vlog heb verteld en uitgelegd? Zet die dan op de mail en stuur ze naar me toe via: [email protected]. Heb je vragen over een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We horen graag van je!

Vorige Alles over kerststallen met Sep! Volgende Eerder donker? Kaarsen en sfeerverlichting aan!
0 Reactie(s)
Naar boven