0%

Wat is het warm, hè? Lekker voor een ventilator zitten is dan ideaal, liefst heerlijk schommelend in een hangstoel of hangmat voor dat ultieme vakantiegevoel, natuurlijk! Heb je er nog geen? Bij Warentuin vind je er meer dan genoeg. Wil je meer weten over de mogelijkheden, over de manier waarop je ze het best kunt onderhouden? Bekijk dan Seps vlog hieronder! Alvast veel kijkplezier!

Hangstoelen en bijpassende kussens

In onze webshop zijn verschillende hangstoelen te vinden. Zo kun jij de hele zomer heerlijk in je tuin zitten, letterlijk met je voetjes van de vloer. Hangstoelen zijn er in alle soorten en maten. Behalve verschillende modellen stoelen, kun je je ook nog verschillende kussens voor in de stoel kiezen. Wil je deze bijvoorbeeld in een stralend lichte kleur, of liever in een wat rustigere donkere kleur? 

Hangstoelen bevestigen

Bij alle hangstoelen wordt een ketting geleverd. Je kunt de hangstoel daarmee gemakkelijk aan de eigen constructie ophangen of aan een statief. Let erop dat hangstoelen gemaakt zijn van staal, dit is een stuk steviger. Het enige nadeel aan staal is dat het kan gaan roesten als er krassen op gekomen zijn. Maar: krassen of geen krassen: pak je hangstoel na gebruik altijd in in een beschermende hoes.

Beschermhoezen voor hangstoelen

Warentuin biedt een breed aanbod aan beschermhoezen voor hangstoelen. Let op! De hoezen zijn geschikt ter bescherming tegen het beetje water dat valt na enkele korte buien! Net als bij alle andere soorten beschermingshoezen, bijvoorbeeld die voor parasols of tuinmeubelen, zijn ook deze hoezen niet 100% waterdicht. Je kunt je hangstoel dus ook niet in een hoes buiten laten overwinteren. 

Hangmatten

Wil je ook wel eens buiten lekker onderuit kunnen liggen? Dank dan eens aan een hangmat. Hangmatten zijn gemakkelijk te bevestigen tussen twee bomen of aan een speciaal hangmat statief. Neem een kijkje in het assortiment en doe wat inspiratie op!

Hangmatten & Hangstoelen

Toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen over wat ik in mijn vlog heb verteld en uitgelegd? Zet die dan op de mail en stuur ze naar me toe via: [email protected]. Heb je vragen over een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We horen graag van je!