Tuin Tuinaankleding & decoratie

Kabouters voor in de tuin? Sep bespreekt allerlei soorten en maten

0%

Tuinkabouters zijn terug van weggeweest. En hoe! Van klassiek en – misschien wat oubollig – tot grappig en ondeugend. Bij Warentuin zijn allerlei varianten verkrijgbaar, gemaakt van verschillende materialen, kleuren, formaten en stijlen. Van klassiek en - misschien wat oubollig - tot grappig en ondeugend.

Zet een tuinkabouter tussen je planten of ga voor een vissend model voor bij je vijver. Je hebt de standaard kabouters met hun rode puntmutsen, maar ook geinige modellen en zelfs over de top goudkleurige kabouters. Wat voor tuinkabouter je ook zoekt, er is er altijd wel één te vinden die past bij jouw tuin. Wil je meer weten over deze vrolijke trend? Sep vertelt je er in onderstaande vlog alles over. Alvast veel kijkplezier!

Wat zijn kabouters?

Dat kabouters niet bestaan, wist je natuurlijk allang. Maar over deze mythische figuren zijn wereldwijd wel heel veel verhalen verzonnen. Je herkent de vriendelijk ogende kabouters aan hun puntmuts. Mannelijke kabouters hebben bovendien altijd een baard.

Tuinkabouters van kunststof en steen

Oorspronkelijk waren alle tuinkabouters van steen en zo worden ze nog steeds gemaakt. Nieuwer zijn de kunststof tuinkabouters. Deze zijn wel breekbaar, maar een stuk steviger dan stenen kabouters. Ben je bang dat je tuinkabouter in no-time sneuvelt? Kies dan zeker voor kunststof. De kans dat jouw tuinkabouter weer en wind overleefd is dan een stuk groter! Ongeacht het materiaal zullen tuinkabouters na verloop van tijd altijd verkleuren door de zon. Hier is helaas niets aan te doen.

Enkele van de kabouters, verkrijgbaar bij Warentuin:

Populaire tuinkabouters

Naast de wat klassieke tuinkabouters zijn er tegenwoordig veel originele en creatieve variaties verkrijgbaar. Tuinkabouters met een welkomstbord zijn populair voor bij de voordeur. Een heel nieuwe lijn zijn de kabouters in badkleding. En de meest verkochte tuinkabouter? Dat is de ondeugende kabouter die met afgezakte broek zijn middelvinger opsteekt. Sja…

Nog vragen over tuinkabouters?

Kun je wel wat hulp gebruiken in jouw zoektocht naar de leukste tuinkabouter? Heb je een andere vraag? Stuur dan gerust een mail naar [email protected]. Uiteraard staat onze klantenservice ook voor je klaar.

Vorige Bloemen horen bij Internationale Vrouwendag Volgende Beginnen met (voor)zaaien? Doe dat vooral in maart!
0 Reactie(s)
Naar boven