Feestdagen Kerst Duurzaamheid

Kunstkerstboom in elkaar zetten? Hier op letten!

0%

Denk je aan Kerst, dan is een mooi verlichte kerstboom waarschijnlijk een van de eerste dingen die in je opkomt. Of je nu voor een echte of neppe variant gaat, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Wie dit jaar een kunstkerstboom wil aanschaffen, of weer in elkaar wil zetten, doet er goed aan om eerst onderstaande mini-vlog even te bekijken. Hierin vertel ik je stap voor stap hoe je een nep kerstboom in elkaar zet en waar je op moet letten. Handig, toch?

Een nepperd opzetten is heel eenvoudig

Bijna alle kunstkerstbomen, met uitzondering van de kunstkerstbomen met geïntegreerde verlichting, bestaan uit losse takken. Die losse takken hebben aan het uiteinde. De kleurcode aan het uiteinde van elke tak komt overeen met de kleurcode van een ring de stam. Dan is het slechts nog een kwestie van de juiste kleuren bij elkaar zoeken en de takken op juiste manier de stam plaatsen.

In de mini-vlog laat ik je zien hoe eenvoudig het is om een nep kerstboom in elkaar te zetten. Is het pakket met de diverse onderdelen van de door jou gekozen kunstkerstboom bij je bezorgd en wil je beginnen met het opbouwen van de boom? Volg dan onderstaande stappen en het lukt je gegarandeerd!

Stap 1

Begin uiteraard met het uitpakken van het pakket en leg alle onderdelen voor je op de grond. Zo heb je het beste overzicht.

Stap 2

Zet de stam van de kunstkerstboom op. Het bovenste gedeelte van de nep boom heeft vaste takken en kan op het onderste gedeelte van de boom worden vastgeklikt. 

Stap 3

Vouw de flexibele takken van het onderste gedeelte van de kunstkerstboom uit. Richt de takken lichtjes naar boven voor de meest realistische uitstraling. Echte takken groeien namelijk ook altijd naar het licht. Ga ook even met je hand langs de takken om ervoor te zorgen dat alle naalden opgericht zijn.

Stap 4

Haak de takken in de juiste ring op de stam van de nep boom. Begin altijd bij de laagste ring. Haak de takken in de juiste ring en druk ze stevig aan. 

Stap 5

Ga de kunstkerstboom versieren. Begin bovenaan met de lampjes en hang er vervolgens de kerstballen en overige versiering in. 

kunstkerstboom met versiering

Staat de boom? Plof lekker op de bank neer, rust uit met een kopje koffie of thee en geniet van het eindresultaat!

Kunstkerstbomen en kunstige versieringen, verkrijgbaar bij Warentuin:

Toch nog vragen over het opbouwen van een kunstkerstboom?

Heb je na het zien van mijn mini-vlog over het opbouwen van een kunstkerstboom toch nog vragen? Wees gerust, ik beantwoord ze met alle plezier. Stuur me gewoon even een mailtje via: [email protected]. Wil je een van onze kunstkerstbomen bestellen, maar heb je daar nog vragen over? Neem dan contact op met een van medewerkers van onze klantenservice.

Vorige Zo hou je de feestdagen betaalbaar en net zo gezellig! Volgende Maak jouw feestdagen magisch met hulp van Warentuin!
0 Reactie(s)
Naar boven