0%

De kerstdagen komen nu wel heel snel dichterbij. De bijbehorende knusse kerstdecoratie en kerstverlichting sieren de huizen en straten. Wat voor versierde kerstboom heb jij in je woonkamer staan en welke cadeaus leg jij straks onder die boom? Twijfel je nog? Geen nood: bij Warentuin slaag je altijd. Het maakt daarbij niet uit of je nu iets voor je huis, je tuin of dier zoekt!
 
Hieronder volgen nog enkele last minute kerstshoptips. Zeker weten dat je je cadeau op tijd in huis hebt? Bezoek dan een van onze offline servicepunten! 

  1. Voor de huismus
    Is de ontvanger van je cadeau het liefst lekker thuis? Maak deze dan blij met een warme en zachte plaid die je lekker om je heen kunt slaan of waaronder je heerlijk weg kunt kruipen. Gezellig met vrienden borrelen bij de vuurkorf in je achtertuin of op de bank ploffen om een goed boek te lezen of een spannende serie of film te kijken. Eén ding is zeker, onder dit heerlijke kleed kom je niet meer vandaan! 
  2. Voor de plantenliefhebber
    Wordt de ontvanger van je cadeau altijd meteen vrolijk van veel groen om zich heen? Verras deze dan met een mooie winterse bloeiende kerstplant. Ook die vind je bij ons in allerlei soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van onze luxe amaryllissen in wax in verschillende kleuren of van een net wat gewonere amaryllisbol, die je zelf moet planten? 
  3. Voor de dierenvriend
    Is de ontvanger helemaal gek op dieren en dan vooral op zijn of haar eigen viervoeter? Tover dan een lach op het gezicht met een cadeau, speciaal voor dat lieve beestje.
  4. Voor de gezelligheidsmens
    Houdt de ontvanger van warmte om zich heen? Geef deze dan knusse cadeaus als kaarsen, lantaarns of sfeervolle kerstige lampjes.
  5. Voor de bourgondiër
    Is de ontvanger een echte Bourgondiër en geniet deze het meest van lekker lang tafelen? Dan wordt deze vast helemaal happy van feestelijke tafelaankleding, heerlijk eten en een goed glas wijn.

Nog vragen?

Ben je een kerst item tegengekomen waarover je een paar vragen hebt? Geen probleem! Zet ze gewoon even in een mailtje en stuur ze naar me op via: [email protected]. Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice. We zijn je graag van dienst!