0%

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd wordt om de kerstsfeer in huis te halen. Met een kerstboom, maar natuurlijk ook met kersthuisjes of misschien wel een volledig kerstdorp. Hoewel de kersthuisjes en volledige kerstdorpen van de merken Lemax, Luville en Dickensville nog altijd het meest populair zijn, zijn de huisjes en dorpen van onze partner Oosterik Home een prima en even sfeervol alternatief voor wanneer je net wat minder te besteden hebt of gewoon minder besteden wil.

Waarom zijn Oosterik Home kersthuisjes en kerstdorpen goedkoper?

De kersthuisjes en onderdelen voor de kerstdorpen van Oosterik Home zijn goedkoper dan de die van de andere merken, omdat ze net iets minder gedetailleerd en net iets kleiner zijn dan die van de wat duurdere merken. Hier is echter bewust voor gekozen. Het maken van grotere huisjes en gedetailleerdere onderdelen kost meer tijd. Tijd is geld en meer tijd in een product steken, betekent dus automatisch dat een product duurder wordt.

Dat er ook met de net iets kleinere en net iets minder gedetailleerde Oosterik Home kersthuisjes en onderdelen voor een kerstdorp heel veel mogelijk is, bewijst deze video:

Weet goed wat je wil vóór je bestelt

Heb je inspiratie gekregen? Mooi zo! Nog wel een belangrijke tip: vóór je overgaat tot het aanschaffen van kersthuisjes of onderdelen voor het bouwen van je eigen kerstdorp, is het verstandig om goed te weten wat je precies wil. Denk dus na over de diverse thema’s en stijlen van de huisjes en onderdelen die je mooi of grappig vindt en zorg ervoor dat alles wat je koopt een beetje bij elkaar past.

De grotere merken voeren meerdere thema’s als fantasielijnen, maar ook lijnen die het kerstverhaal van Charles Dickens volgen of de verschillende steden van de Elfstedentocht langsgaan. Aan de hand daarvan kun je inspiratie opdoen voor het bouwen van je kerstdorp met de producten van Oosterik Home. Natuurlijk staat het je vrij thema’s en zelfs merken met elkaar te combineren, maar kijk vooral goed naar wat er zoal verkrijgbaar is, vóór je gaat bestellen.

Breed aanbod, brede keuze

Van het merk Oosterik Home zijn allerlei producten verkrijgbaar om thuis je eigen kerstdorp mee te bouwen: van kerstige kermisattracties en grappige kerstboompjes tot mooie molens, fraaie kerstfiguren en diverse leuke straatonderdelen. Bekijk de kersthuisjes  en kerstdorp ondelen op je gemak online, maak je keuze, klik en bestel of kom alles eerst in het echt bekijken door langs te gaan op de kerstafdeling bij Tuincentrum Oosterik, een van Warentuins servicepunten.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over een van de producten van Oosterik Home? Stuur me dan een mailtje via: [email protected]. Heb je vragen over bijvoorbeeld het plaatsen van een bestelling? Neem contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice. Veel succes en plezier met het omtoveren van je woonkamer!