0%

De natuur is weer tot leven gekomen en overal komen de prachtigste voorjaarsbloemen tevoorschijn. Daar wil je toch meteen iets mee doen? Maar wat? Maak er eens een fraai paasbakje mee! Bekijk onderstaande vlog waarin ik je laat zien hoe je heel eenvoudig zelf een vrolijk paasbakje kunt maken en het kan gewoon haast niet mislukken! Is je bakje af? Dan is het leuk om dit op tafel te zetten tijdens bijvoorbeeld de paasbrunch of -lunch met je familie en/of vrienden. Alvast veel kijk- en knutselplezier en natuurlijk fijne paasdagen gewenst!

De start

Voor het maken van een paasbakje heb je niet veel nodig. Om het stukje goed uit te laten komen, valt of staat alles met de keuze voor een mooie glazen pot. Voorwaarde daarbij is eigenlijk alleen maar dat die later ook mooi staat op de tafel of in de vensterbank. In de vlog gebruik ik bloembollen voor het paasbakje. Behalve dat je ervoor moet zorgen dat de bollen een beetje mooi uit kunnen komen, hoef je ze maar heel weinig water te geven. Samen met de voeding zit er namelijk al water in de bollen. Nadat de onderkant van de glazen pot is gevuld met mos, kunnen de bollen er in. Ik gebruik afwisselend narcissen en blauwe druiven. Lekker lenteachtig en een leuke afwisseling tussen de kleuren geel en blauw.

De afwerking

Nadat ik de basis heb gelegd, vul ik het geheel aan met een stukje klimop en gebruik ik hier ook een klein beetje potgrond voor - klimop is immers geen bol. Ter decoratie maak ik het bakje af met een streng eitjes, boomschors en wat kleine (paas)takken. Klaar! Zo is er in een handomdraai een heel leuk en origineel paasbakje in huis. Fijne paasdagen!

Paasbakje DIY producten

Nog vragen?

Heb je na het zien van de vlog toch nog vragen? Stuur me dan gerust een mailtje via [email protected]. Heb je bijvoorbeeld vragen over het bestellen van een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice.