0%

Zelf aan de slag met het maken van bloembakken? Bekijk dan deze vlog van mij eens. Ik leg alle handelingen stap voor stap uit en geef nuttige tips over dingen waar jij misschien nog niet bij had stil gestaan. Waar wacht je nog op? Bekijk de vlog en ga daarna direct zelf aan de slag.

Planten en/of verplanten van plantjes

In deze vlog neem ik jullie mee op reis door de wondere wereld van het planten, dan wel het verplanten, van plantjes. In de verschillende bloembakken die ik als voorbeeld maak, zoals mooie vierkante staanders of hanging baskets, hou ik rekening met wat het effect is van de plantjes die erin gaan. Zo combineer ik hogere plantjes in het midden met wat kleine plantjes aan de zijkant om zo een volumineus effect te creëren. Verder is een tip van mij plantjes die bloemen krijgen te planten met gras- of vetplanten die dat dan weer niet krijgen. Op die manier krijgt de bloembak een speels effect. Bij een hanging basket kan het nog leuk zijn te spelen met hangplantjes. Wanneer er hangplantjes aan de zijkant in de bak worden geplaatst, laten deze hun uitlopers uit de bak naar beneden groeien. Op die manier gaat de bloembak echt leven in de ruimte. Meer tips over hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Bekijk dan snel de video.

Hangplanten & Hanging Baskets

Nog vragen?

Toch blijven zitten met dat unheimische gevoel van een onbeantwoorde vraag over verpotten? Of een vraag over een product? Mail me gerust op [email protected] of neem contact op met de klantenservice.