0%

De gezellige feestdagenmaand december staat op het punt te beginnen. December is niet alleen gezellig dankzij alle familie en vrienden om je heen, maar ook dankzij allerlei vormen van knusse verlichting om je heen: verlichting in je woonkamer, in je tuin of op je balkon. Steeds vaker worden hierbij ledlampjes gebruikt. Maar: hoe werken ledlampjes eigenlijk precies? En wat kun je het best doen als een van de lampjes stuk gaat? In de vlog hieronder vertel ik je daar alles over! Alvast veel kijkplezier gewenst!

Losse led reservelampjes en ledverlichting

Bij de ledverlichting die je via de webshop kunt bestellen verkopen we (helaas) geen losse reservelampjes. Niet omdat we dat niet willen, maar omdat we dat niet kunnen. Je kunt ledlampjes simpelweg niet vervangen, omdat deze in plastic gegoten zijn.

Maar: geen zorgen, want als één lampje in bijvoorbeeld een lichtslang niet meer werkt, doet óf enkel dat lampje het niet meer, óf doen een paar lampjes het niet meer. Het is nooit zo dat de rest van de lampjes dan meteen ook niet meer werken. Slechts dat ene lampje en hooguit het lampje ervoor en/of het lampje erna in de rij zullen het niet meer doen.

Led lichtslang

Losse reservelampjes bij led vlamverlichting en led kaarsverlichting

Voor de led vlamverlichting en led kaarsverlichting geldt dat eventuele kapotte ledlampjes wél kunnen worden vervangen. Als daar één lampje het niet van doet, doen namelijk meteen alle lampjes het niet meer. Voor een eventueel kapot lampje kun je een los nieuw lampje kopen, maar het is ook altijd zo dat bij dit type verlichting 1 of 2 reservelampje(s) worden meegeleverd.

Led vlamverlichting kerst Led kaars kerst

Led kaarsen, verkrijgbaar bij Warentuin:

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de diverse (led) reservelampjes die bij Warentuin verkrijgbaar zijn? Stuur me dan een mailtje via: [email protected]. Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice. We horen graag van je en helpen je met alle plezier verder.