0%

Heb je een tuin en is er – net als nu – langere tijd geen druppel regen gevallen? Zorg er dan voor dat je met name de planten in je tuin een handje helpt door ze water te geven. Dat watergeven kun je met de hand doen met behulp van een tuinslang of gieter, maar ook automatisch met behulp van een bewateringssysteem. In deze vlog vertel ik je alles over de microdripsystemen van de merken Hozelock en Gardena. Nieuwsgierig geworden? Ga dan meteen kijken!

Bewateringssystemen bij Warentuin

Bij Warentuin zijn twee verschillende soorten bewateringssystemen verkrijgbaar, één van het merk Hozelock en één van het merk Gardena. De twee systemen werken nagenoeg op dezelfde manier, maar kunnen niet door elkaar worden gebruikt. Voor welk van de systemen je ook kiest, vind van tevoren altijd uit hoeveel druk er op de wateraansluiting zit. Er kan namelijk geen oneindige hoeveelheid meters aan bewateringssystemen worden aangesloten.

Waarom kiezen voor een microdripbewateringssysteem?

Waarom je voor een microdripsysteem zou moeten kiezen? Niet alleen omdat zo'n systeem superpraktisch is, maar ook waterbesparend en tijdbesparend. Met het microdripsysteem van bijvoorbeeld Gardena bespaar je dankzij de afstelbare druppeknoppen en de druppelbesproeing tot maar liefst 70% op je reguliere waterverbruik tijdens het sproeien. Dankzij het feit dat het systeem verder volledig automatisch is, hoef je niet meer zelf op de tijdrovende conventionele manier water te geven en kun je de tijd die je overhoudt steken in andere activiteiten.

Wist je verder dat het microdripsysteem dankzij het feit dat het heel nauwkeurig is en het zorgt voor een gelijkmatige aanvoer ervoor zorgt dat het water bij de wotels van je planten terechtkomt, precies daar waar nodig? En dat dat dat er weer voor zorgt dat je tuinplanten nog blijer en gezonder worden? Zeker het overwegen waard, dus!

 

Bewateringssystemen

Nog vragen?

Heb je nog vragen over wat ik in mijn vlog heb verteld en uitgelegd? Zet die dan op de mail en stuur ze naar: [email protected]. Heb je vragen over een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We horen graag van je!