Feestdagen Kerst Duurzaamheid

Lemax kersthuisjes uitpakken met Sep!

0%

Je kent ze vast wel: die gezellige Lemax-kersthuisjes die heel leuk staan onder je kerstboom, in de vensterbank of op je salontafel. Om ze zo lang mogelijk mooi te houden, is het belangrijk dat je de kersthuisjes op de juiste manier in- en uitpakt. Je wil er immers het volgende jaar ook nog van kunnen genieten, toch? In onderstaande mini-vlog laat ik je zien hoe je de kersthuisjes op een eenvoudige manier uitpakt en na de feestdagen weer netjes inpakt en opbergt. Zo kun je er nog jaren van de huisjes genieten!

Kersthuisjes met duurzame led verlichting

Alle kersthuisjes van Lemax worden geleverd inclusief duurzame led verlichting. Die verlichting kan soms al in het huisje zijn geïntegreerd, maar in de meeste gevallen wordt er apart een batterijenkastje met led lampje meegestuurd dat je achter- of onderin het kersthuisje kunt steken.

Op het led lampje kan eenvoudig een 4,5 Volt adapter worden aangesloten. Sommige Lemax huisjes worden met 4,5 Volt adapter geleverd. Als dat zo is, staat dat altijd bij de specificaties van het product vermeld.

Het batterijenkastje met led lampje of adapter zit standaard in de verpakking. Let op! In sommige gevallen zit dit onderdeel in het piepschuim en achter een klepje verwerkt en is het daardoor misschien niet meteen zichtbaar. 

Lemax kersthuisjes, verkrijgbaar bij Warentuin:

Toch nog vragen?

Heb je na het zien van de mini-vlog toch nog vragen over het uit- en inpakken en veilig opbergen Lemax kersthuisjes? Geen probleem! Stuur me in dat geval gewoon even een mailtje via: [email protected]. Wil je een kersthuisje bestellen, maar wil je daar eerst iets meer over weten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice. We helpen je graag!

Vorige Eerder donker? Kaarsen en sfeerverlichting aan! Volgende Zo vind je de voor jou ideale kunstkerstboom!
0 Reactie(s)
Naar boven