Feestdagen Kerst DIY

Twinkly verlichting: wat is het en hoe sluit je het aan?

0%

Allerlei verschillende kleuren, eindeloos veel variatie op het gebied van vorm, golfbewegingen, maar sowieso meteen sfeer met lampjes en verlichting! De bijzondere en unieke Twinkly lampjes en verlichtingsproducten zijn ontwikkeld door de Italiaanse start-up 'Ledworks'. Dit bedrijf weet innovatieve technologie te combineren met professionele verlichting voor iedereen. De lampjes en verlichtingsproducten worden momenteel in maar liefst 39 landen verkocht en worden steeds populairder. Onderstaande vlog staat daarom volledig in het teken van Twinkly verlichting. Veel kijkplezier!

Twee soorten verlichting

Er zijn twee soorten Twinkly verlichting, de RGB-varianten ofwel de kleurvarianten en de wittint-varianten. Binnen deze twee groepen zijn er bij elk twee subgroepen: de zogeheten strengverlichting en de ijspegelverlichting.

Twinkly ijspegelverlichting

De strengverlichting bestaat uit slierten die je op elkaar kunt aansluiten, waarmee je heel veel vormen kunt maken en de ijspegelverlichting die je aan een dakgootrand kunt hangen en in uiteraard ijspegelvormige slierten van verschillende lengten naar beneden hangen. Dankzij het feit dat ijspegel verlichting uit slierten van verschillende lengten bestaat, zorg je met het kiezen voor dit type verlichting niet alleen voor een heel mooie, maar ook voor een dynamische sfeer.

Twinkly verlichting

Aantal lampjes en de unieke mogelijkheden

De Twinkly streng- en/of ijspegelverlichting is verkrijgbaar in kleurverpakkingen met 175, 225 en 250 en 400 lampjes en wittintverpakkingen met 250 lampjes die je op elkaar kunt aansluiten. Met Twinkly verlichting zijn de mogelijkheden hierdoor eindeloos. 

Er zijn natuurlijk meerdere merken, die verschillende kleuren verlichting aanbieden in een lichtslang. Het bijzondere aan Twinkly is echter dat alleen bij dat type verlichting je zelf met behulp van een speciale app onder meer de golfbeweging binnen de verlichting kunt instellen, zoals ik ook laat zien met de Twinkly regenboog kerstboom verlichting.

Toch nog vragen?

Heb je na het zien van de vlog toch nog vragen? Stel ze dan door een mailtje te sturen via: [email protected]. Wil je Twinkly verlichting bestellen, maar heb je nog vragen over het bestelproces? Neem dan contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice.

Vorige Adapters, adapteraansluitingen en kerstverlichting met Sep! Volgende Batterijvervangers: Sep legt je er alles over uit!
0 Reactie(s)
Naar boven