Feestdagen Kerst

Sep deelt dé kersttrends uit Amerika!

0%

Op zoek naar inspiratie voor kerstdecoratie die écht opvalt? Kies dan voor kerstversiering van Amerikaanse merken! Steeds vaker zie je namelijk Amerikaanse kerstdecoratie terug in Europese kerstbomen. Van Disneyfiguren tot Notenkrakers en van pauwenveren tot snoepgoed... In onderstaande vlog laat ik je in vogelvlucht verschillende stijlen Amerikaanse kerstdecoratie zien. Door de vlog te bekijken kun je inspiratie opdoen voor jouw kerstversiering van dit jaar! Alvast veel plezier gewenst!

Opvallende collectie kerstversiering

De kerstdecoratie van bijvoorbeeld het Amerikaanse Kurt S. Adler brengt jouw fantasie tot leven in de vorm van onder meer een brede collectie kerstballen, kersthangers en andere vormen van kerstversiering voor bij jou thuis. Alles voor een kerstboom die echt onderscheidend is en feestdagen die helemaal over de top zijn. Hoewel de kerstcollectie bij Warentuin van Kurt S. Adler en andere merken met 'Amerikaanse' kerstversiering heel breed  is, is een aantal opvallende trends het apart noemen meer dan waard:

Noble Gems

De Noble Gems-kersthangers van Kurt S. Adler bestaat uit gedetailleerde, glazen uitvoeringen van alledaagse voorwerpen: van een koptelefoon tot een koffiezetapparaat en van een haan tot een kerstman op een fiets. Leuk ook wanneer je iemand een persoonlijke kerstdecoratie wil geven.

Peacock

De Peacock-collectie bestaat uit uitbundige kerstdecoratie in felle kleuren van lila, paars tot groen. Met deze kunststof decoratie haal je gegarandeerd iets unieks in huis!

Disney

Dat Disney al tientallen jaren enorm populair is valt niet te betwisten. Maar wist je dat disneyfiguren ook heel erg leuk zijn als kerstboomversiering? Als Nederlandse tegenhanger zie je dat figuren van de Efteling als kerstdecoratie worden gebruikt.

Notenkrakers

Notenkrakers passen bij een wat klassieker kerstthema en zijn de laatste jaren als kerstversiering weer helemaal terug van weggeweest. In onze webshop zijn overigens niet alleen Notenkrakers van het merk Kurt S. Adler te vinden, maar ook van andere merken als Decoris en Lemax.

Snoeperig

En over Lemax gesproken: de kersthuisjes en -figuren uit de snoeplijn van dit merk zien er heel Amerikaans uit! En in kersthangers die lijken op 'Amerikaans'  snoepgoed en koekjes als candy canes  en gingerbread men wil je natuurlijk meteen bijten! Je kerstboom wordt er heel kleurrijk van en krijgt er een feestelijke (en smakelijke) look van.

Ga voor een uitbundig versierde kerstboom

Al die kerstversiering brengen mij in ieder geval al helemaal in kerstsferen. Heb je net iets moois gezien voor in of rond jouw kerstboom, maar ben je bang dat het een beetje too much is? Vergeet dan vooral niet dat de kerstversiering van Kurt S. Adler en de andere 'Amerikaanse' merken niet uitbundig genoeg kan zijn: hoe meer, hoe beter beter! Sla dus snel je slag en scoor ook trendy Amerikaanse kerstversiering voor jouw unieke kerstboom.

Kersversiering in Amerikaanse en Nederlandse stijl

Toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen over wat ik in mijn vlog heb verteld en uitgelegd? Zet die dan op de mail en stuur ze naar me toe via: [email protected]. Heb je vragen over een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We horen graag van je!

Vorige Eenvoudige pompoensoep: een basisrecept Volgende Toscaanse herfstsoep op basis van bonen
0 Reactie(s)
Naar boven