Huis Sfeer in huis

Alles wat je nog niet wist over zijden bloemen hoor je van Sep!

0%

Vergeet jij ook altijd je planten en bloemen water te geven, heeft je huis weinig lichtinval of mag je kantoor wel weer eens een beetje worden opgefleurd? Dan is een fraaie pot vol prachtige zijden bloemen dé oplossing. Zijden bloemen hebben uiteraard geen water of zon nodig, dus je hebt er weinig omkijken naar. Ik heb een vlog gemaakt waarin ik je alles wat je nog niet wist over zijden bloemen vertel. Er is namelijk nogal wat mogelijk en te kiezen op dit gebied!

Kunstbloemen in alle soorten en maten

Op het gebied van kunstbloemen zijn er tal van mogelijkheden. De wat duurdere kunstbloemen zijn logischerwijs van betere kwaliteit dan de wat goedkopere varianten. Ze ogen vaak iets natuurlijker en het is te zien dat er meer aandacht aan het ontwerp is besteed. Wel zijn alle soorten heel geschikt om een leuk stukje mee te maken. In onze webshop zijn, behalve losse bloemen, ook losse takken te vinden. En heb je geen zin om zelf een stukje te maken? Er zijn ook volledig opgemaakte bakjes met nepbloemen verkrijgbaar.

Kunstbloemen close-up

Plastic of zijden bloemen

Wat betreft het materiaal zijn twee soorten nep bloemen te onderscheiden: plastic bloemen en zijden bloemen. Die groene ronde buxusbollen die vaak bovenop een pot worden gepositioneerd zijn meestal van plastic. Groepeer er een stuk of drie bij elkaar en op een eenvoudige manier is er direct al veel meer groen bij elkaar in de ruimte.

Nep orchideeën zijn vaak gemaakt van zijde. Na verloop van tijd is een echte orchidee natuurlijk uitgebloeid. Om niet direct tegen een lege bak aan te hoeven kijken, kiezen veel liefhebbers voor een neporchidee. Zo hebben ze het hele jaar door plezier van hun plant. Bij Warentuin worden ook losse neptakken van de orchidee verkocht. Hier zit een gaatje in waardoor de bloem er heel gemakkelijk in te steken valt.

Kunstorchidee Kunstbloemen takken

Groot, saai kantoor?

Heb je een grote ruimte als een kantoor te vullen? Bekijk dan eens het aanbod aan nepboompjes en -struiken. Een prima manier om in een mum van tijd om te toveren in een groene jungle. een klein nadeel van kunstplanten is wel dat ze redelijk snel stoffig worden. Zet ze in zo'n geval niet buiten in de regen of onder de douche, want dan kan het ijzer roesten. Vul gewoon een vuilniszak met wat waspoeder, steek de takken erin, sluit de zak en schud voorzichtig heen en weer. Het stof valt vervolgens in de zak en er komt wat waspoeder vrij. De takken zijn daarna weer zo goed als nieuw.

Kunstbloemen aan boom

Zijden bloemen en boeketten, verkrijgbaar bij Warentuin:

Nog vragen?

Wil je wel groen en kleur om je heen, maar er geen omkijken naar hebben? Dan zijn zijden of plastic bloemen en planten (dus) de ideale oplossing. Heb je na het zien van de vlog toch nog vragen? Stuur me dan een mailtje via: [email protected]. Wil je zijden of kunststof bloemen of planten bestellen, maar loop je ergens tegenaan? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van de klantenservice

Vorige Kunststof potten: welke zijn er zoal? Sep praat je bij! Volgende Enkele groene kamerplanten om een ruimte mee op te fleuren
0 Reactie(s)
Naar boven