Huis Sfeer in huis

Bling, Bling! Goud, zilver of brons voor je interieur

0%

Zijn glimmend gouden, zilveren of bronzen accessoires te kitsch voor in je interieur? Dat hoeft niet! Wie ze met mate gebruikt als decoratie in huis creëert een speels en stijlvol effect. Sep inspireert je graag.

Decoratie uit de Gouden Eeuw

Steeds vaker zie je bling bling accessoires terugkomen in interieurs. De goud gespoten kandelaren, bellen, etageres en andere items doen denken aan de Gouden Eeuw. Geen wonder dat ze zorgen voor een status effect! 

Waar zijn bling bling accessoires van gemaakt?

Echt gouden, zilveren en bronzen interieurdecoratie is maar voor weinig mensen weggelegd. Voor deze accessoires worden daarom andere materialen gebruikt. Producten van staal, aluminium, steen, hout en zelfs gedroogde bloemen en bladeren worden met verf bespoten voor een chic effect.

Woondecoratie

Een stijlvol interieur

Je vraagt je misschien af hoe je het beste kunt beginnen met deze glimmende accessoires in je interieur. Mijn advies: Stap voor stap. En zet vooral niet je hele huis vol met bling bling. Daar is dit thema veel te heftig voor! Gelukkig zijn de glimmende items goed te combineren met andere kleuren. Goud en zwart vormen bijvoorbeeld een heel speelse en classy combinatie. En hoewel deze interieurstijl vooral rond de feestdagen bijzonder goed tot zijn recht komt, mogen de glimmende items ook de rest van het jaar best in huis mogen pronken.

Nog vragen?

Wil je advies over mooie bling bling items voor je interieur? Of heb je een andere vraag? Stuur dan gerust een mail naar [email protected]Uiteraard staat onze klantenservice ook voor je klaar.

Vorige Rabarber bleken? Zo doe je dat! Volgende Een overkapping gezellig maken doe je zo!
0 Reactie(s)
Naar boven